livios logo

Ontdek het nieuwe B50 S Knikarmscherm van Brustor

Ben je op zoek naar de perfecte schaduw op je terras en optimale licht- en warmte-inval binnenshuis tijdens de koelere maanden? Dan is een knikarmscherm zeker een goed idee. De Brustor B50 S zonneluifel is de nieuwste toevoeging aan het Brustor zonwering gamma. De B50 S is robuust, maar behoudt tegelijkertijd zijn strakke en elegante design. Ontdek snel alle troeven van deze nieuwkomer!

15087-NL

Brustor B50 S zonneluifel

Foto Brustor

15087-NL

Brustor B50 S knikarmscherm met geïntegreerde ledverlichting

Foto Brustor

Robuust en compact

Het Brustor B50 S knikarmscherm is de kleine broer van de B50 XL. De B50 zonneschermen hebben een ovaal en compact design. Voor de optimale bescherming van de onderdelen, hebben ze een volledig gesloten cassette. Zo blijven de onderdelen en het doek langer als nieuw, ongeacht de weersomstandigheden. Dankzij de robuuste kast is de B50S beschikbaar tot 5,5 m breed en heeft hij een maximale uitval van 3 m. De B50 S kan zeer eenvoudig gemonteerd worden aan de muur of aan het plafond met slechts 2 steunen, bijvoorbeeld ook ideaal voor appartementen.

Elegant en strak

De ingenieuze techniek van de Brustor zonneschermen staat een mooi design niet in de weg. Het B50 S knikarmscherm heeft een strak design en is uitgerust met een sterke arm met 2 staalkabels. Elegante vormgeving is zeer belangrijk, zo biedt Brustor de mogelijkheid om optioneel geïntegreerde ledverlichting toe te voegen in de kast of in de armen. Net zoals bij alle Brustor knikarmschermen, is ook dit scherm uitgerust met een ingebouwde motor van Somfy wat zorgt voor een zeer eenvoudige bediening met afstandsbediening of via je smartphone!

Personaliseer naar jouw smaak

Het B50 S knikarmscherm is beschikbaar in 4 standaardkleuren: Brustor wit, RAL 7016, RAL 9001 en RAL 9005ST. Dit laatste kleur is toegevoegd wegens de trend om zwarte ramen te plaatsen. Als optie is een uitgebreid gamma aan andere RAL kleuren mogelijk. Zo kan je zelf kiezen voor de kleur die het beste past bij jouw ramen en woning. Ten slotte kan je de B50 S uitrusten met tal van opties. Naast sfeervolle ledverlichting, kan je terrasverwarming of een volant als extra bescherming tegen de laagstaande zon toevoegen.

Alle troeven op een rij

  • Extra stevige kast
  • Elegant design
  • Geïntegreerde, optionele ledverlichting in kast en armen
  • Ideaal voor appartementen
  • Grote keuze aan duurzame doeken in een uitgebreid gamma aan RAL kleuren
  • Bediening via de smartphone en tablet mogelijk
  • Het B50 S knikarmscherm is gemaakt uit duurzaam aluminium dat bestand is tegen alle grillen van het weer

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10773-15087/brustor/partnerberichten/ontdek-het-nieuwe-b50-s-knikarmscherm-van-brustor/