livios logo

Ontdek de Brustor lente-promoties op zonwering nog tot 23 mei!

Nog tot 23 mei kan je genieten van de lentepromoties op een selectie terrasoverkappingen en ZIP-screens bij de erkende Brustor-verdeler in jouw buurt. Geniet daarbovenop ook van de extra snelle levertermijnen!

16409-NL

Brustor lentepromoties op De B200 en B300 terrasoverkappingen

Foto Brustor

16409-NL

Brustor lentepromoties op de gemotoriseerde ZIP-screens

Foto Brustor

 Geniet van 10% korting op outdoor living

Terrasoverkappingen zijn ideaal om een buitenruimte te creëren en zo optimaal te genieten van het mooie weer. Een terrasoverkapping is erg flexibel in gebruik. Zeker als je weet dat er verschillende soorten overkappingen zijn, elk met hun eigen voor- en nadelen. Zo heb je terrasoverkappingen met bijvoorbeeld een doekdak of lamellendak. De grootste troef van deze terrasoverkappingen is dat je de hoeveelheid zon en schaduw zelf kan kiezen.

De tuinkamers van Brustor worden overigens volledig op maat gemaakt, waardoor je ze ook nog eens volledig kan personaliseren. Daardoor kan je je van ’s morgens tot ’s avonds tot rust komen in je tuin. Of wat dacht je van een outdoor fitnessruimte of overkapping voor je jacuzzi? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Nog tot 23 mei 2022 zijn er zonnige promoties op de publiekslieveling B200 (XL) en op de B300.

 5% korting op gemotoriseerde zip-screens

Geniet nog tot 23 mei 2022 van de Brustor screenactie. De screenactie houdt in dat er een korting van 5% van toepassing is op alle gemotoriseerde ZIP-screens of solar screens op zonne-energie (types B1085 ZIP, B1100 ZIP, B1100 Prestige ZIP, B1350 en B1200 ZIP).

Screens zijn een uitstekende en zeer veelzijdige vorm van zonwering. Niet alleen houden ze je woning koel tijdens de warme zomermaanden, ze zorgen ook voor extra privacy, houden insecten op afstand en geven je woning een cleane en moderne look.

De screens kan je zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant van je ramen plaatsen. Voor outdoor toepassingen raden we je aan om te kiezen voor ZIP screens met een uniek ritssysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat je screens bestand zijn tegen hevige wind en je doek blijft te allen tijde optimaal gespannen. Bovendien kan je personaliseren door te kiezen voor een ronde of vierkante behuizing, en kies je zelf de RAL kleur van je screen zodat deze perfect past bij de kleur van je ramen.

Ontdek alle voorwaarden op de Brustor-website


{

Het beste van Livios in je mailbox?

Volg ons op social media

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10773-16409/brustor/partnerberichten/ontdek-de-brustor-lente-promoties-op-zonwering-nog-tot-23-mei/