livios logo

Extra gebruiksgemak in huis? Automatisatie is de oplossing!

Ga je een huis bouwen of renoveren? Dan heb je waarschijnlijk al veel nagedacht over het interieur en de afwerking. Maar heb je ook al aan je gebruiksgemak in huis gedacht? Door te investeren in automatisatie kan je dat flink verhogen!

12814-N

Net zoals je lampen en deurcamera, kan je ook je rolluiken en zonwering bedienen via domotica.

Foto Velbus

12814-N

Met rolluiken die ’s ochtends omhoog, en ’s avonds naar beneden gaan, lijkt je huis bewoond. Handig!

Foto Velbus

12814-N

Velbus heeft alles in huis om je gebruiksgemak te optimaliseren.

Foto Velbus

Rolluiken en zonwering zijn haast onmisbaar in een hedendaagse woning. Maar de traditionele exemplaren zijn verleden tijd! Want net zoals je lampen en deurcamera, kan je ook je rolluiken en zonwering bedienen via domotica. Een slim systeem dat je het leven makkelijker maakt.

Huis bewoond, of toch niet?

Geautomatiseerde rolluiken en zonwering hebben tal van voordelen. Ze zijn door een domoticasysteem niet alleen makkelijker te bedienen, ze helpen ook inbrekers afschrikken! Ben je op vakantie? Ook dan kan je nog je rolluiken en screens regelen. Rolluiken die ’s ochtends omhoog, en ’s avonds weer naar beneden gaan, doen vermoeden dat je huis bewoond is. Een handige functie waardoor je met een gerust hart op vakantie kan vertrekken!

Ingebouwde sensor

Hetzelfde geldt voor je screens. Die kan je namelijk ook ’s ochtends en ’s avonds automatisch hun werk laten doen als je niet thuis bent. Maar ook al ben je wel thuis, dan nog verrast Velbus jou met enkele handige functies. Zo gaat de zonwering bij bewolkt weer automatisch terug dicht. Om een jojo-effect te vermijden, zit er wel een beetje speling op dat systeem. Op die manier vermijd je dat de zonwering dicht gaat, telkens er een wolkje voor de zon passeert.

Hoge kwaliteit

Velbus heeft dus alles in huis om je gebruiksgemak te optimaliseren. Kies je voor Velbus, dan kies je voor kwaliteit. De systemen zijn trouwens makkelijk te installeren. Speciale bekabelingen zijn niet nodig! En ook afstand speelt geen rol. De verschillende modules kan je met elkaar connecteren, ook al is er een afstand tussen van honderden meters. De kans dat er toch iets misloopt is zeer klein: slechts één op de 1.000 modules komt terug voor herstelling of omruiling. Je gebruiksgemak optimaliseren met Velbus: waar wacht je nog op?

Wil je ook extra comfort in huis halen? Zoek dan een verkooppunt bij jou in de buurt, of contacteer ons voor meer informatie!


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10776-12814/velbus/partnerberichten/extra-gebruiksgemak-in-huis-automatisatie-is-de-oplossing/