livios logo

Domotica duur? Niet als je dit rekenvoorbeeld bekijkt!

“Domotica, dat kan ik niet betalen”. Je hoort deze uitspraak wel eens vallen. Jammer! Daarom helpt Velbus dit misverstand graag voor eens en voor altijd de wereld uit. Want je woning automatiseren is helemaal niet zo duur. Zeker niet als je ziet wat je allemaal in de plaats krijgt.

12843-N

Bij Velbus betaal je slechts 15% meer dan wanneer je voor klassieke bedrading zou kiezen!

Foto Velbus

12843-N

Door een beetje meer te investeren in je elektriciteitsbediening, maak je je leven makkelijker.

Foto Velbus

12843-N

Haal je het systeem van Velbus in huis? Dan kies je voor optimaal comfort aan een betaalbare prijs.

Foto Velbus

Velbus is een zeer handig bedieningssysteem, waarmee je je leven een pak makkelijker maakt. Eenmaal je het hebt geprobeerd, wil je nooit meer anders. Maar veel mensen durven de stap niet te zetten naar automatisering, omdat ze bang zijn dat het te duur is. Het klopt dat er aan sommige domoticasystemen een stevig prijskaartje hangt. Maar bij Velbus is dat niet het geval. Bij ons betaal je slechts 15% meer dan wanneer je voor klassieke bedrading zou kiezen!

Rekensom

Tel even met ons mee. Bij een doorsnee woning zit je voor de bekabeling, zekeringskast, automaten, stopcontacten, een deurbel, een netwerk- en TV-aansluiting, plus de kosten van werkuren én van de planning en elektriciteitskeuring al snel aan 8.700 euro, exclusief btw. Daarvoor heb je een traditionele installatie zonder automatisering.

Slechts 15% duurder

Kies je voor Velbus? Dan betaal je slechts 15% meer. Voor ongeveer 9.900 euro exclusief btw, heb je een pak meer voordelen dan bij klassieke bedrading. Voor die prijs heb je in dezelfde woning op dertien plaatsen een Velbus glazen bedieningsmodule met aanraaktoetsen, en op één plaats zelfs een exemplaar met oledscherm. Daarbovenop installeren we aan je voordeur een bewegings- en schemersensor. En ook in je trappenhal brengen wij het licht, als jij er bent tenminste! Want ook een aanwezigheidssensor is inbegrepen in deze prijs. Bovendien krijg je alle extra gebruiksgemak van een domotica-installatie, zoals een ‘alles uit-bediening’, automatische bediening van je rolluiken, sferen en aanwezigheidssimulatie.

Nog niet overtuigd?

Door een klein bedrag meer te investeren in je elektriciteitsbediening, maak je je leven een heel stuk makkelijker. En je hoeft ook niet bang te zijn van het technische aspect. Want al te vaak vergelijkt men domotica met een moeilijk systeem, dat alleen geschikt is voor techneuten. Niets is minder waar! Onze knoppen kan je makkelijk herprogrammeren, je kan meerdere functies in één knop combineren én je kan makkelijk uitbreiden. Bovendien zijn onze producten makkelijk te installeren, je hebt er namelijk geen speciale bekabeling voor nodig.

Haal je het domoticasysteem van Velbus in huis? Dan kies je voor optimaal comfort aan een betaalbare prijs. Wil je nog meer informatie? Download dan onze brochure, of neem gerust contact met ons op! 

(Bovengenoemde prijzen zijn in geen geval bindend en uitsluitend indicatief.)


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10776-12843/velbus/partnerberichten/domotica-duur-niet-als-je-dit-rekenvoorbeeld-bekijkt/