livios logo

Het hart van domotica? Dit trendy glasbedieningspaneel

Je woning automatiseren verhoogt je comfort. Maar weet je wat je leven nog makkelijker maakt? Het handige Edge Lit glasbedieningspaneel van Velbus met tot wel 32 bedieningen. Bovendien is dit paneel niet alleen handig, het ziet er ook erg goed uit. Over een win-winsituatie gesproken! 

13088-N

Edge Lit ziet er niet alleen mooi uit, de grote meerwaarde zit vooral binnenin het paneel.

Foto Velbus

Mooi én handig

Zwart of wit, glanzend of mat, twee of vier toetsen, … Hoe je Edge Lit glasbedieningspaneel van Velbus eruit ziet, beslis je volledig zelf. Edge Lit ziet er niet alleen mooi uit, de grote meerwaarde zit vooral binnenin het paneel. Dit is bovendien beschikbaar in verschillende versies: met de 1-, 2- en 4-knops panelen kan je respectievelijk 2, 4 en 8 functies uitvoeren, met de uitvoering met oled-scherm tot wel 32! 

Meer dan een lichtschakelaar

Dat je met het paneel je verlichting kan bedienen, is logisch. Maar wist je dat het paneel zélf ook kan dienen als wandlampje en als sfeer- en oriëntatieverlichting? Dat laatste is handig als je ’s nachts op zoek moet naar de schakelaar. Verder kan je ook de intensiteit en de kleur (RGB en warm wit) zelf instellen. Een zachte intensiteit is ideaal als nachtlichtje, een fellere intensiteit is dan weer uitstekend voor een melding of alarm. 

Voor élk huis een oplossing

Het trendy Edge Lit bedieningspaneel zou er natuurlijk niet zijn zonder de handige toepassingen van Velbus. Onze systemen zijn betaalbaar en flexibel: voor élke woning hebben wij de oplossing op maat. Wil je na een tijdje extra toestellen koppelen of bedieningspanelen toevoegen? Geen probleem, want het systeem is zeer makkelijk uit te breiden. 

Makkelijke installatie

Ben je bang voor de installatie van onze producten? Hoeft niet! Dankzij de praktische handleiding weet je meteen hoe je aan de slag kan gaan. Stap per stap plaats je zo alles zelf. En ook de configuratie leent zich uitstekend voor doe-het-zelvers. Eerst de gratis software downloaden, de apparaten configureren en je bent klaar. 

Ook domotica installeren?

Wil je ook het gebruiksgemak van Velbus in huis halen, maar wil je eerst nog wat meer informatie? Neem dan contact met ons op, of ga langs bij een verkooppunt bij jou in de buurt. 


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10776-13088/velbus/partnerberichten/het-hart-van-domotica-dit-trendy-glasbedieningspaneel/