livios logo

Bruisend water kranen met een prachtig design

Bruisend water kan zo heerlijk verfrissend zijn! Zeker in de zomer is het een echte luxe om altijd spuitwater bij de hand te hebben, met één druk op de knop. Een onrealistische droom? Nee hoor, met een Aqualex spuitwaterkraan stroomt het gefilterd bruisend water rechtstreeks uit je eigen keukenkraan. Handig, toch?

13050-N

Twin Touchpad bruisend water kraan van Aqualex

Foto Aqualex

13050-N

Twin Touch Square bruisend water kraan van Aqualex

Foto Aqualex

13050-N

Fine Touch, bruisend water kraan van Aqualex

Foto Aqualex

Zo’n bruisend water kraan is niet alleen positief voor je gezondheid (je drinkt immers heel wat meer water dan je anders doet), maar ook voor je comfort. Je bespaart heel wat tijd en plaats, want je moet geen plastic of glazen flessen meer kopen, transporteren en opslaan. Bovendien help je mee om de afvalberg te verkleinen. Snel, makkelijk, gezond en milieuvriendelijk dus!

De multifunctionele designkranen van Aqualex (met gekoeld, bruisend en heet water) zijn het resultaat van een continue zoektocht naar producten die je levenskwaliteit verhogen. Dankzij de hoogwaardige filtersystemen is het water altijd vers en lekker, zonder ongewenste smaken en geurtjes.

De kranen worden geproduceerd in een Italiaans familiebedrijf dat kwaliteit hoog in het vaandel draagt. Elk stuk is uniek en werd met de hand bewerkt. Dankzij het elegante design kan je ze perfect integreren in je interieur, van landelijk tot modern. Aqualex heeft een breed gamma aan standaardkleuren. Vind je toch niet wat je zoekt? Dan is het zelfs mogelijk om jouw kraan te laten maken in een kleur op maat.

Kortom: Aqualex verenigt comfort, kwaliteit, design en duurzaamheid. De bruisend water kranen van Aqualex zijn een mooie en praktische extra in je keuken, personeelsrefter, ontvangstruimte,… Een duurzame investering die goed is voor je gezondheid én voor het milieu.

Ontdek de bruisend water kranen van Aqualex

Vraag catalogus aan

In samenwerking met

Bekijk alle partners

https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10777-13050/aqualex/partnerberichten/bruisend-water-kranen-met-een-prachtig-design/