livios logo

Maak kennis met de kokend water kranen van Aqualex

Water rechtstreeks uit je keukenkraan, van 2 naar 98 graden en omgekeerd, en dat in maar enkele seconden: het kan! Dankzij een kokend water kraan van Aqualex hoef je niet meer te wachten tot je water kookt: met één druk op de knop stroomt het hete water rechtstreeks uit je keukenkraan. Bedenk eens hoeveel tijd en energie je op die manier bespaart...

13129-N

Twin Touchpad kokend water kraan

Foto Aqualex

13129-N

Twin Touch kokend water kraan

Foto Aqualex

13129-N

Fine Touch kokend water kraan

Foto Aqualex

13129-N

Twin Flex Touchpad kokend water kraan

Foto Aqualex

Een lekker kopje thee zetten of een overheerlijke pasta maken, het was nog nooit zo gemakkelijk. Het heet water haalt een maximale temperatuur van 98° C, maar kan naar believen op een lagere temperatuur ingesteld worden. Echte theedrinkers kunnen zo de ideale temperatuur instellen voor hun type thee.

Het water bevat geen ongewenste smaken of geurtjes en is volledig vrij van bacteriën. En dankzij de dubbele beveiligingsknop en de hoogwaardige filtersystemen zijn de kokend water kranen van Aqualex veilig en betrouwbaar, ook voor kinderen. Ze combineren hoogwaardig gebruiksgemak met elegant Italiaans design. Elk stuk werd met de hand bewerkt. De kranen passen in elk interieur, of je nu houdt van een landelijke of eerder van een moderne stijl. En dankzij het brede gamma aan kleuren (zwart, wit, chroom, brons,...) vind je zeker je gading in het ruime assortiment. Multifunctioneel, handig én mooi dus.

Waarom een kokend water kraan?

  • Altijd vers water ter beschikking
  • Gekoeld, bruisend en heet water, met één druk op de knop
  • Tijds- en plaatsbesparend
  • Beveiliging voor kinderen
  • Hygiënisch: ontsmetting tappunt met ozon en CU+ technologie voor continue bacteriedoding
  • Geen afval: verklein je ecologische voetafdruk
  • Weinig onderhoud

De innovatieve designkranen van Aqualex zijn niet alleen praktisch, met hun elegante design zijn ze een indrukwekkende meerwaarde voor elke keuken. Kortom: gebruiksgemak gaat hier hand in hand met kwaliteit, design en ecologie.

Ontdek de Aqualex keukenkranen

Vraag catalogus aan


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10777-13129/aqualex/partnerberichten/maak-kennis-met-de-kokend-water-kranen-van-aqualex/