livios logo

Een multifunctionele AQUALEX-kraan? Daarvoor hoef je je hele keuken niet om te bouwen

Je overweegt je bestaande ‘normale’ keukenkraan te vervangen door een multifunctionele AQUALEX-kraan? Laat je dan niet afschrikken door de werken. Een loodgieter inschakelen of je hele keuken renoveren is helemaal niet nodig, want AQUALEX neemt de volledige installatie voor zijn rekening.

15802-NL

AQUALEX Twin Touchpad

Foto AQUALEX

15802-NL

AQUALEX Twin Classic

Foto AQUALEX

15802-NL

AQUALEX Twin Touch Round

Foto AQUALEX

15802-NL

AQUALEX Twin Touchpad

Foto AQUALEX

Lekker gekoeld bruiswater, rechtstreeks uit je kraan

Waarom nog flessenwater kopen, als het drinkwater zomaar uit je kraan stroomt? Vanuit die gedachte is AQUALEX in 2010 ontstaan. Meer dan tien jaar en vele innovaties later biedt AQUALEX je een uitgebreid gamma van multifunctionele kranen die er niet alleen fantastisch uitzien, maar je bovendien een ongekend comfort schenken. Namelijk gefilterd plat, bruisend, heet en gekoeld drinkwater, rechtstreeks uit je kraan. Even lekker als bronwater, zeggen de gebruikers. En een zegen voor het milieu.

Ontdek de AQUALEX-kranen

Geen nood aan een loodgieter

Maar je bestaande kraan vervang je toch niet in één twee drie door zo’n multifunctionele kraan? “Dat valt best mee”, zegt Virginie Ramboux, teamleader B2C van AQUALEX. “En trouwens: wij doen de installatie voor jou. Dat hoort bij onze service, net als het jaarlijks onderhoud. Je hoeft dus zeker zelf niet te klussen of een loodgieter in te schakelen.”

Om je huidige waterkraan te vervangen door een multifunctionele AQUALEX-kraan heb je behalve watertoevoer en elektriciteit twee dingen nodig: een kraangat en ruimte voor de waterunit (het toestel dat het water koelt, filtert, verwarmt en omzet in bruiswater). Wat het kraangat betreft hoef je je geen zorgen te maken: een AQUALEX-kraan past perfect in het bestaande standaard kraangat. Behalve voor modellen zoals de Twin Touchpad zijn extra boringen in je keukenblad helemaal niet nodig.

Waterunit op afstand, tot in je kelder toe

En de waterunit die met de kraan verbonden is? Die heeft ruimte nodig, te vergelijken met een dubbele schuifafvalbak in je keukenkast. Heb je die ruimte niet onder de pompbak? Geen probleem, je kan hem ook op afstand, in een ongebruikt hoekje van je keukenkasten installeren. Lukt dat niet, dan kunnen we de waterunit in je kelder of een andere ruimte, plaatsen. Een speciale geïsoleerde leiding verbindt de waterunit rechtstreeks met je waterkraan. Wees gerust, het AQUALEX-team beschikt over gespecialiseerde vakmannen die zo’n installatie moeiteloos en in twee à drie uur voor jou regelen.

Vraag catalogus aan

AQUALEX multifunctionele designkranen

  • Hét ecologische alternatief voor flessenwater
  • Smaakvol gefilterd water, rechtstreeks uit de kraan
  • Plat en bruisend, gekoeld en heet
  • Belgisch topdesign: keuze uit verschillende modellen en meer dan 40 kleuren
  • 360° service: levering + installatie + onderhoud

www.aqualex.eu


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10777-15802/aqualex/partnerberichten/een-multifunctionele-aqualex-kraan-daarvoor-hoef-je-je-hele-keuken-niet-om-te-bouwen/