livios logo

365 dagen per jaar gezonde lucht in huis? Met dit toestel lukt het

Nu de winter in het land is, brengen we steeds meer tijd binnen door. Wist je dat de lucht binnen in huis vaak méér vervuild is dan buiten? AEG heeft hiervoor de oplossing: de luchtreiniger AX9 zorgt 365 dagen per jaar voor een doeltreffende zuivering van de binnenlucht. Bovendien kan je het toestel intelligent bedienen en raadplegen via je smartphone.

Dagelijks zuivere lucht

Huisstof, allergenen, kookluchtjes, virussen, bacteriën… Binnen word je blootgesteld aan tal van verontreinigende stoffen en vervuilde lucht. Dat kan allergie- en luchtwegklachten bevorderen en je algemeen welzijn aantasten. Om gezonder en veiliger te wonen biedt AEG de luchtreiniger AX9 aan. Deze luchtreiniger filtert, neutraliseert en absorbeert de vervuilde lucht en verontreinigende stoffen in huis. De AX9 helpt bovendien om symptomen van allergieën en allergische reacties te verlichten.

Ultramoderne filtratietechnologie

De AX9 luchtreiniger is uitgerust met zeer gevoelige sensoren die de temperatuur, luchtvochtigheid en de aanwezigheid van vluchtige organische stoffen meten. De luchtreiniger reageert op de meest voorkomende schadelijke gassen: stof, dierenhaar, huisstofmijt, pollen… Ze verwijdert tot 99,5% van alle allergenen en fijne deeltjes. Dankzij de actieve koolstoffilter verwijdert de AX9 onaangename geurtjes van huisdieren, koken, vluchtige organische stoffen, formaldehyde… tot 97%. Dit is niet alleen goed voor je algemeen welzijn, je geniet ook van een betere nachtrust!

Bediening via je smartphone

Je kan het toestel bedienen via het aanraakinterface of via de AEG Wellbeing-app. Benieuwd naar de luchtkwaliteit in huis? Via de app krijg je constante feedback en heb je altijd toegang tot de luchtkwaliteitsniveaus in huis. Daarnaast krijg je ook real-time feedback via een ledlicht op het toestel. Zo duidt een groen licht op een uitstekende luchtkwaliteit. De sensoren van de luchtreiniger houden ook de levensduur van de filters bij. Meer info over de filterstatus kan je raadplegen via de app.

Op maat van elk huis

De AX9 luchtreinigers hebben een moderne uitstraling en zijn in verschillende kleuren en afmetingen verkrijgbaar. Zo kan je kiezen uit een licht- of donkergrijze kleur. Ook qua formaat heb je keuze. Wil je een compacte luchtreiniger of liever een groter exemplaar? Je vindt ongetwijfeld het juiste exemplaar voor jouw woning. Bekijk hier het volledige gamma.

Meer weten?

In het assortiment van AEG vind je niet alleen luchtreinigers, maar ook andere elektrotoestellen. Van kookplaten, over koelkasten tot airconditioners. Benieuwd naar het volledige gamma? Ontdek het op www.aeg.be of in een AEG-verkooppunt in je buurt.

 

 


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10781-15769/electrolux-belgium-nv/partnerberichten/365-dagen-per-jaar-gezonde-lucht-in-huis-met-dit-toestel-lukt-het/