livios logo

Renoveren zonder stress? Het kán, met de energie-experts van Climatrix

Ben je aan het renoveren en op zoek naar het beste verwarmingssysteem voor jouw woning? Maar zie je soms door de bomen het bos niet meer, omdat er zoveel verschillende mogelijkheden zijn? Wij bij Climatrix helpen jou die energiesystemen en -voorzieningen te kiezen die perfect bij jouw situatie passen.

13389-N

Op zoek naar het beste verwarmingssysteem voor jouw woning? Climatrix heeft het perfecte systeem!

Foto Climatrix

Climatrix: innovatieve verwarmings- en koelingssystemen

Climatrix biedt een mix van innovatieve energie-oplossingen aan die praktisch, haalbaar en budgetvriendelijk zijn voor renovatie. Onze kant-en-klare systemen van vloer-, wand- en plafondverwarming én koeling garanderen een ideaal en gezond binnenklimaat voor jouw thuis. 

Climatrix klimaatplafonds en klimaatwanden

Onze state-of-the-art klimaatplafonds en -wanden zijn een duurzame, energiezuinige én propere oplossing waarmee je snel kan verwarmen én koelen zonder tocht en lawaai. Het grote voordeel van dit soort systemen is dat ze zéér reactief zijn, zonder dat het veel geld kost. Perfect voor renovatie dus. 

Climatrix systemen zijn ideaal voor verbouwingen

De duurzame systemen van Climatrix zijn ideaal voor verbouwingen omdat je ze kan installeren zonder te moeten kappen of breken. Bovendien kan vloerverwarming van Climatrix ook geplaatst worden met een zeer lage opbouwhoogte en kan het naadloos overlopen in andere Climatrix vloerverwarmingssystemen in het nieuwbouwgedeelte. 

Oplossing op maat voor jouw renovatie

Of je nu kiest voor vloerverwarming, klimaatplafonds of klimaatwanden, onze ingenieurs en technici zoeken de beste oplossing uit voor jouw renovatie, binnen jouw verbouwingsmogelijkheden en budget. Bij de Climatrix energie-experts is jouw verbouwing in goede handen!


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10783-13389/climatrix/partnerberichten/renoveren-zonder-stress-het-kan-met-de-energie-experts-van-climatrix/