livios logo

Lambrisering: een creatieve oplossing om je wand snel te renoveren en decoreren

Mist je muur karakter? Ben je op zoek naar een creatieve oplossing om je ruimte te decoreren? Met de Lambris wandpanelen van Maestro Panel renoveer je je wand helemaal zelf, en dat op een decoratieve, makkelijke en budgetvriendelijke manier. Je kan het Lambrisering concept op allerlei eigentijdse manieren inwerken in je interieur.  

13014-N

Halfhoge lambrisering Maestro Panel

Foto Maestro - Inspiring Interiors

13014-N

Halfhoge lambrisering Maestro Panel

Foto Maestro - Inspiring Interiors

13014-N

Halfhoge lambrisering Maestro Panel

Foto Maestro - Inspiring Interiors

13014-N

Halfhoge lambrisering Maestro Panel

Foto Maestro - Inspiring Interiors

Wat is lambrisering?

Lambrisering is een halfhoge panelenwand die je zelf creeert met daarvoor bestemde panelen. Een lambrisering deelt je ruimte optisch in twee delen. De panelen kunnen een gang langer doen lijken, of een hoge ruimte knusser maken. Met lambrisering kleed je je ruimte letterlijk aan. Je brengt reliëf en structuur aan en zorgt eventueel voor een kleurrijke toets op je wand. De panelen zijn namelijk perfect overschilderbaar.

In functie van de gekozen kleuren kan je een ruimte optisch vergroten of verkleinen. Glanzende en matte verf in dezelfde kleurtint combineren geeft een bijzonder verrassend resultaat.

Lambrisering hoeft zeker niet altijd klassiek te zijn. Deze interieurstijl past niet enkel in een landelijke cottagestijl, maar ook in een modern interieur. Een lambrisering plaats je in elke ruimte, van het toilet tot de hal en de slaapkamer. 

Functionele lambrisering

Een lambrisering in je interieur is niet alleen decoratief, maar kan ook functioneel zijn. Zorg er bijvoorbeeld voor dat de bovenzijde een bepaalde diepte heeft, zodat je er allerlei spulletjes kan op zetten. Lambrisering is ook de ideale oplossing wanneer de onderliggende wand beschadigd is. Je bedekt de schade eenvoudig met de panelen. De plint onderaan beschermt de muur tegen beschadigingen en vuil.

Installatie

De hoogwaardige lambrisering van Maestro Panel is ideaal voor de creatieve doe-het-zelver. De panelen zijn zelf te installeren, en dat op een goedkope en gemakkelijke manier.

Maestro Panel lambrisering bestaat uit MDF-panelen, een installatiekit voor een eenvoudige bevestiging en een een sierprofiel en –plint om de boven-, onder- en zijkanten af te werken.

Hoe de panelen geïnstalleerd worden kan je hier zien:

Lees de instructies hier na.

Prijs

De Maestro panelen worden verkocht aan een adviesverkoopprijs van € 29,99 incl. btw per pak. Een pak bevat 12 panelen en komt overeen met 1,2 lopende meter lambrisering.

Vind hier een verdeler in je buurt.
Klik hier voor meer informatie.


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10784-13014/maestro-inspiring-interiors/partnerberichten/lambrisering-een-creatieve-oplossing-om-je-wand-snel-te-renoveren-en-decoreren/