livios logo

Maestro Design brengt moderne buitengevel latjes naar binnen, én integreert er verlichting in

Je hebt het vast al gezien bij de buitenbekleding: de harmonieuze Japans geïnspireerde latten waarmee gevels van moderne gebouwen gedecoreerd worden. Maestro brengt met Lynes dit concept nu ook naar binnen, én integreert er verlichting in.

13056-N

Lynes wand-en plafondsysteem met geïntegreerde verlichting.

Foto Maestro - Inspiring Interiors

13056-N

Wanneer de verlichting niet werkt is er geen onderscheid tussen gewone en lichtprofielen.

Foto Maestro - Inspiring Interiors

13056-N

Lynes wand-en plafondsysteem met geïntegreerde verlichting: white marble

Foto Maestro - Inspiring Interiors

13056-N

Lynes sfeerlicht

Foto Maestro - Inspiring Interiors

Wat het systeem zo uniek maakt? De geïntegreerde, onzichtbare verlichting. Dat gezellige aspect, samen met het lijnenspel, zorgt voor een unieke muur of plafond waar je nooit op raakt uitgekeken! Een spel van licht en lijnen waar minimalisme centraal staat. 

Verschillende decors

De MDF-profielen worden gedecoreerd met de laminaatfolie die jij kiest. Dit zorgt voor een ruime waaier aan mogelijkheden, die zich niet enkel beperkt tot de typische houtlook. De witte profielen zijn neutraal, maar brengt structuur en reliëf aan op je muur, waardoor ze je interieur nét dat tikkeltje meer geven. Mag het iets opvallender? Dan kan je kiezen voor zwart of wit marmer, of zelf een betonlook. Toch liever een de warmte van hout in je interieur? De profielen bestaan in verschillende licht en donkere houtsoorten. 

Onzichtbare ledverlichting

De geïntegreerde ledverlichting wordt op een subtiele manier in de profielen ingewerkt. De verlichting schijnt door het decor heen, waardoor het licht uit het niets lijkt te verschijnen. Wanneer het licht niet aanstaat hebben de lichtprofielen namelijk dezelfde look als de profielen ernaast. Een ideale sfeermaker in je interieur. Er bestaan ook functionele lichtprofielen zonder decoratieve folie. Wanneer je het systeem als een volwaardig verlichtingssyteem wil gebruiken kies je best voor deze profielen. 

Akoestische troef

Het feit dat het Lynes wand- en plafondsysteem bestaat uit verticale profielen, is niet alleen een streling voor het oog. Deze unieke textuur heeft nog andere troeven. De vrije ruimtes tussen de profielen zorgen namelijk voor een uitstekende geluidsabsorptie. Mooi én handig dus! 

Zonder kap- of breekwerk

Wil je ook de nodige dosis sfeer en gezelligheid in huis halen? Dan is het Lynes wand- en plafondsysteem ideaal! Een extra troef? De montage gebeurt zonder kap- of breekwerk. Door het inventief kliksysteem met rails en profielen, is dit systeem makkelijk te installeren! 

Benieuwd?

Ben je benieuwd naar de gerealiseerde projecten met dit inventieve systeem? Neem dan eens een kijkje op de website. Wil je alle mogelijkheden bekijken? Blader dan eens door de online brochure. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Maestro, of ga langs bij een verkooppunt bij jou in de buurt!


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10784-13056/maestro-inspiring-interiors/partnerberichten/maestro-design-brengt-moderne-buitengevel-latjes-naar-binnen-en-integreert-er-verlichting-in/