livios logo

Veilig douchen? Wacht niet tot het te laat is!

Veiligheid is belangrijk in de badkamer. Heb je schrik om uit te glijden in bad? Dan is het tijd om plaats te maken voor een praktische inloopdouche. Eauplus stelt kwaliteit voorop en vervangt jouw bad in anderhalve dag. Want jouw welzijn is onze prioriteit!

13201-N

Met een douchebak van Eauplus heb je nooit meer schrik om uit te glijden.

Foto Eauplus

13201-N

Je bad afbreken en een nieuwe inloopdouche plaatsen? Eauplus klaart dit in anderhalve dag.

Foto Eauplus

13201-N

Indien het technisch mogelijk is, kan Eauplus je douchebak volledig in de vloer inwerken.

Foto Eauplus

Van bad naar douche

Je bad afbreken en een nieuwe inloopdouche plaatsen? Eauplus klaart dit in anderhalve dag met extra aandacht voor een zorgvuldige afwerking: een douchebak die perfect ligt, de douchewanden afgewerkt tot aan het plafond en de aansluiting volgens de regels van de kunst. Liever je volledige badkamer aanpakken? Bij Eauplus kan je ook terecht voor het totaalconcept. Van kranen tot een handdoekradiator.

Jarenlang genieten

Minder poetswerk in je badkamer? De douchebakken en -wanden van Eauplus hebben een toplaag uit HPL, Solid Surfaces of Italian Stone. Vuil kan zich niet hechten aan dit materiaal: je wrijft het er gewoon af. Bovendien gebruikt Eauplus geen siliconen voor de aansluiting van de wanden en douchebak. Je hebt dus geen last van vuile voegen en schimmels krijgen geen kans. Zo geniet je jarenlang van een hygiënische douche!

Comfortabel en veilig

Met een douchebak van Eauplus heb je nooit meer schrik om uit te glijden, want de douchevloer heeft een antisliplaag. Daarnaast heb je ook geen last meer van koude voeten. Dankzij het isolerend materiaal van de douchebak voelt de vloer niet ijskoud aan zoals een tegelvloer, maar ervaar je een comfortabel en aangenaam gevoel.  

 (Bijna) drempelvrij

Indien het technisch mogelijk is, kan Eauplus je douchebak volledig in de vloer inwerken, zodat je badkamer drempelvrij is. Uiterst handig voor rolstoelgebruikers! Ligt je afloop niet laag genoeg? Dan is dit niet aan te raden. Maar geen paniek: de douchebakken van Eauplus hebben een uiterst lage drempel van 3 cm. Je stapt dus zonder zorgen in je inloopdouche.

Maak een afspraak

Is jouw badkamerrenovatie haalbaar? Contacteer Eauplus voor een afspraak bij je thuis en eerlijk advies op maat. Meer weten? Surf naar www.eauplus.be of mail naar cedrik@eauplus.be voor een vrijblijvende offerte.


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10788-13201/eauplus/partnerberichten/veilig-douchen-wacht-niet-tot-het-te-laat-is/