livios logo

Je volledige badkamer inrichten? Dat doe je zo!

Je badkamer efficiënt inrichten is geen koud kunstje. Voor de totaalinrichting van deze ruimte kan je bij Eauplus terecht. Van douchevloer tot totaalrenovatie.

13615-N

Foto Eauplus

13615-N

Foto Eauplus

13615-N

Foto Eauplus

1. Douchevloer op maat

Droom je van een grote inloopdouche of Inrijdouche ? Bij Eauplus vind je een douchevloer van 1,5 meter breed tot 3 meter lang. Deze vloeren hebben een isolerend en antislip materiaal waardoor je altijd een aangenaam gevoel aan je voeten ervaart. Bovendien douche je spatvrij: de grootste douchebakken hebben twee aflopen. Zo heb je geen douchebak meer die overloopt.

2. Douchewanden

Een waterdichte douchewand heb je in verschillende materialen: een sandwichpaneel met een toplaag in HPL (High Pressure Laminate van Arpa of van Abet Lamishield met antibacteriële werking), Corian look, Solid surfaces of Alfa-vinyl. De douchepanelen zijn 1,2 meter breed en worden afgewerkt tot aan het plafond. Zo heb je geen last van schimmels of vochtproblemen.

3. Wastafels

Een wastafel op maat? Je hebt de flexibiliteit om je wastafel aan te passen aan jouw noden. Met een toplaag in HPL, Corian look, Solid surfaces of Alfa is een wastafel tot 3 meter mogelijk met zichtbare of zelfs verborgen afloop. Dat oogt niet alleen strak, maar is ook heel hygiënisch. Is een strakke wastafel toch niet helemaal jouw ding? Dan vind je ongetwijfeld je gading in het uitgebreide gamma badkamermeubels van Desco of Facq, dat Eauplus ook aanbiedt. 

4. Kranen en accessoires

Ook voor wc-covers op maat kan je bij Eauplus terecht. Wil je als finishing touch nog een leuke douchekraan, een rekje of een handdoekradiator? Eauplus zorgt voor een volledige afwerking van je badkamer en werkt hiervoor samen met Facq en Desco. Jouw voordeel? 10% korting op deze materialen.

Liever zelf aan de slag?

Ben jij een handige harry? Dan kan je je douchevloer en -wand ook zelf plaatsen. Na een vrijblijvend bezoek van ons en een offerte op maat, plaats je jouw bestelling en ontvang je een plan om je douche zelf te installeren. Neem contact op met cedrik@eauplus.be voor jouw voordeelprijs.

Laat je inspireren

Inspiratie opdoen vooraleer je je badkamer gaat inrichten? Download de folder of bekijk enkele realisaties. Weet je wat je wil? Vraag een gratis offerte aan via het online contactformulier.


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10788-13615/eauplus/partnerberichten/je-volledige-badkamer-inrichten-dat-doe-je-zo/