livios logo

Op zoek naar de tegel van je dromen? Kijk niet verder!

Waar denk jij aan als je de naam Tegeloutlet hoort? De laagste prijzen, de laatste exemplaren van een reeks en kleine hoeveelheden ergens in een aftands pand: daar is Tegeloutlet inderdaad begonnen, en onze naam hebben we ook gehouden. Maar vandaag zijn we veel meer dan dat. Voor elk project en met elk budget kan je terecht in onze zes filialen, verspreid over heel Vlaanderen.

Voor elk wat wils
Ben je op zoek naar een nieuwe look voor je interieur? Dan vind je bij Tegeloutlet gegarandeerd jouw ding. Want wij hebben véél tegels, massa’s zelfs. En allemaal hebben ze specifieke eigenschappen. Met keramisch parket haal je bijvoorbeeld niet alleen de kwaliteit van keramiek en het warme gevoel van hout in huis, je geniet ook van een onderhoudsvriendelijke vloer die je perfect kan combineren met vloerverwarming.

Of is je terras aan vernieuwing toe? Onze veelzijdige keramische terrastegels overleven alle weersomstandigheden, geven je tuin extra cachet en zijn al even onderhoudsvriendelijk als het keramisch parket dat je woonruimtes siert. Een goed alternatief voor betontegels en natuursteen, met andere woorden. En dan hebben we het nog niet over onze wandtegels gehad… Kortom: als je het bij ons niet vindt, vind je het nergens.

Wanneer het jou past
Kan je niet wachten om aan je verbouwproject te beginnen? Dan ben je bij Tegeloutlet aan het juiste adres. Want bij ons kan je dezelfde dag dat je je keuze maakt al beginnen tegelen. Of je nu vloer- of wandtegels nodig hebt, je woning met steenstrips wil bekleden of een combinatie verkiest: je kan je nieuwe aanwinsten meteen mee naar huis nemen of laten leveren. Stel je je project liever een tijdje uit? Geen probleem: Je kan je aankoop zelfs tot een jaar lang gratis door ons laten stockeren, tot het jou past om aan de slag te gaan.

Ruime voorraad
Woon je in een appartement met één slaapkamer, een ruime gezinswoning of misschien zelfs een heuse villa? Het maakt niet uit: bij Tegeloutlet kan je niet alleen kiezen tussen honderden tegels van de hoogste kwaliteit, je kan er ook zeker van zijn dat onze voorraad toereikend is. Eender welk exemplaar je voorkeur wegdraagt, en hoe groot, klein of ambitieus je project ook is.

Op zoek naar de ideale tegel? Kom deze maand nog langs en geniet van een korting tot 70%!

13 dingen die je moet weten over vloermaterialen

In samenwerking met

Bekijk alle partners

https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10789-13623/tegel-outlet/partnerberichten/op-zoek-naar-de-tegel-van-je-dromen-kijk-niet-verder/