livios logo

Nooit meer gokken op de gaartijd

Vergeet de mythe van de gaartijd! De enige juiste manier om te weten wanneer je stuk vlees, vis of kip gaar is, is door de kerntemperatuur te meten. Om keer op keer een tot op de graad perfect gebraden stuk vlees op tafel te zetten, lanceert Miele de H7262 oven met een geïntegreerde spijzenthermometer.

14445-NL

Foto Miele

Vergeet de mythe van de gaartijd! De enige juiste manier om te weten wanneer je stuk vlees, vis of kip gaar is, is door de kerntemperatuur te meten.

Wanneer je een groot gebraad, een vis of een hoevekip koopt, dan wil je natuurlijk dat het perfect gegaard uit de oven komt. Jammer genoeg is dat niet altijd het geval. Soms is het nog een beetje rauw of net even te ver gebraden. Daar heeft de mythe van de gaartijd alles mee te maken! Er wordt namelijk te veel gezegd en geschreven dat vlees, vis of gevogelte een bepaalde tijd moet braden/grillen/bakken om gaar te worden. Vooral op voorverpakt vlees, staat vaak vermeld hoe lang het vlees in de oven moet. Dit wordt natuurlijk gedaan om er zeker van te zijn dat je geen rauw vlees meer eet. Het resultaat is alleen niet echt geweldig. De enige manier om er 100% zeker van te zijn dat je stuk vlees perfect gaar is, is door de kerntemperatuur te meten. Om keer op keer een tot op de graad perfect gebraden stuk vlees op tafel te zetten, lanceert Miele de H7262 oven met een geïntegreerde spijzenthermometer.

Perfect gaar zonder toezicht

Met deze spijzenthermometer kan je vis of vlees door het meten van de kerntemperatuur tot op de graad precies en individueel bereiden. De thermometer geeft ook aan wanneer gerechten klaar zijn. Handig want dat betekent dat je niet in de buurt hoeft te blijven en ondertussen andere leuke dingen kan doen.

Kerntemperaturen vlees

Steek de thermometer altijd in het midden van het vlees en kijk uit dat je geen bot raakt, het bot is namelijk altijd warmer dan het vlees.

Ontdek onze handige infographic met de ideale kerntemperatuur voor elk stukje vlees hier.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10793-14445/miele/partnerberichten/nooit-meer-gokken-op-de-gaartijd/