livios logo

Jouw keuken op z'n best

Weet jij al precies hoe jouw ideale keuken eruit ziet? Ga je sowieso voor inductie, kies je voor de luxe van een ingebouwde koffiemachine of wil jij een combi stoom-microgolfoven in huis? Wat het ook wordt, bij Miele maken we je keukendromen waar. Wil jij graag persoonlijk geholpen worden, laat het ons weten en ons team contacteert je om je verder te helpen.

14954-NL

Jouw keuken op z'n best

Foto Miele

14954-NL

setactie

Foto Miele

14954-NL

Vitroline

Foto Miele

Goede smaak gaat verder dan je bord.

Wist je dat de kleur van je bord de smaakervaring van je gerecht mee bepaalt? Een dessert op een wit bord smaakt anders dan op een zwarte leisteen. Dat doet ook je interieur. Een droomkeuken is er een die bijvoorbeeld perfect past bij je lievelingswijn. Of favoriete dessert. Kleurpalet en smaakpalet kunnen hand in hand gaan. Bij het ontwerpen van zijn keukentoestellen komt Miele steeds tot een design die in elke keuken tot zijn recht komt.

Haal het meeste uit je ovens.

Uitstraling en gebruiksvriendelijkheid zijn een perfect huwelijk. Ook amateurkoks moeten zin krijgen om sterrengerechten te maken. Laat je dus vooral helpen door apparaten die al het halve werk voor jou doen. Stoomovens die verschillende (soorten) gerechten gelijkmatig garen bijvoorbeeld. Of compacte microgolfovens met Easycontrol Touch-besturing. Met de Generation 7000 toestellen van Miele haal je het meeste uit je ovens. En uit je keuken.

(S)mak(k)elijk!

Naast een strak design en talloze innovaties moet een keuken vooral één ding heel goed doen: je veel honger geven om te koken. Die perfecte ovenschotel, of dat heerlijk gebakken dessert zal ze daarna weer stillen. Zin in inspiratie? Ontdek dan hier een reeks recepten van Miele. En de rest is aan jou, in die droomkeuken. Smakelijk!

Weet jij hoe jouw droomkeuken eruit ziet? Boek een afspraak voor persoonlijk advies en geniet nog tot 15 mei van Miele’s -10% setactie.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10793-14954/miele/partnerberichten/jouw-keuken-op-zn-best/