livios logo

Make-over voor je keuken? Deze 5 toppers maken hem helemaal af

Ben jij ook van plan om je keuken in een splinternieuw jasje te steken? Dan mogen behalve handige keukenkasten en een adembenemend design ook de juiste keukentoestellen niet ontbreken. Nog beter is een totaalpakket van toestellen die qua stijl perfect bij jouw keuken én bij elkaar passen. Met deze Big Five geniet je van een optimaal kookcomfort.

15141-NL

Foto Miele

15141-NL

Foto Miele

15141-NL

Foto Miele

Oven in alle combinaties

De ideale oven is in elke keuken onmisbaar. Bij Miele vind je zowel stoom-, microgolf- en traditionele ovens als alle combinaties die je maar kan bedenken. Dankzij de automatische programma’s, FoodView- en TasteControl-functies en de draadloze spijzenthermometer was koken nog nooit zo makkelijk. Bovendien kan je kiezen tussen vier designs en indelingen: in de hoogte of breedte, in T-vorm of in een vierkant. Meer dan genoeg opties om jouw smaak en kookstijl het best tot hun recht te laten komen.

Kookplaat: flexibiliteit en vrijheid

Verkies je het gebruiksgemak van een inductievuur of keramische kookplaat? Of kook je toch liever op een gasvuur? Welke optie ook je voorkeur wegdraagt, je kan bij Miele altijd rekenen op intelligente functies die je kookproces makkelijker maken dan ooit. Ben je een intuïtieve kok? Dankzij de SmartSelect-functie kan je die troef volledig uitspelen, want je stelt er het vermogen en de tijdsduur voor elke kookzone apart mee in. En omdat er op sommige platen plaats is voor wel zes potten en pannen en onze nieuwste versie ook over grotere kookzones beschikt, geniet je steeds van de ultieme vrijheid.

Naadloos geïntegreerde dampkap

Modern, klassiek of zelfs uniek: bij Miele vind je ongetwijfeld de moderne dampkap die aan jouw wensen en noden voldoet. Op een intuïtieve bediening, betrouwbare functies en topkwaliteit kan je in ieder geval rekenen. Behalve traditionele en plafonddampkappen springen vooral de twee-in-één modellen in het oog, waarbij de dampkap in de kookplaat is geïntegreerd. Zo hangt er geen dampkap boven je kookplaat die het zicht op je gerechten belemmert. Erg mooi in een open keuken en de ruimte die je verliest onder de kookplaat is verwaarloosbaar. Onze nieuwste versie is bovendien uitgerust met de TempControl-functie.

Koelkast: drie keer prijs

Alleen al door zijn omvang is de koelkast in iedere keuken prominent aanwezig. Bij Miele heb je op vlak van kleuren en materialen gelukkig keuze zat. Eén ding is zeker: de greeploze, strakke ontwerpen passen ook perfect bij jouw droomkeuken. Verder voldoen alle modellen aan meer dan de duurzaamheids- en efficiëntienormen en kan je kiezen tussen verschillende formaten, met toegewijde vakken voor verse groenten, bakplaten of diepvriesproducten. De PerfectFresh-technologie creëert bovendien het ideale klimaat, waardoor je je groenten en fruit tot twee weken langer kan bewaren. Zo haal je met een koelkast van Miele drie keer de jackpot binnen.

Vaatwasser: lekker achterover leunen

Comfort is meer dan alleen gebruiksgemak en een optimale functionaliteit. Soms is het ook gewoon fijn om de vervelendere klusjes te omzeilen. Enter de vaatwassers van Miele, die uitblinken door hun makkelijke bediening, super praktische besteklades en de handige AutoDos-functie die het wasmiddel zelfs voor jou toevoegt. Je hoeft je vaatwasser alleen maar te vullen en op start te duwen, wat zelfs vanuit je comfortabele zetel kan. Het PowerDisk-vaatwasmiddel is bovendien niet alleen het beste product voor je vaatwasser, maar werkt ook zonder plastieken builtjes en is daardoor beter voor het milieu. En alsof dat nog niet genoeg is, werken de vaatwassers ook water- en energiebesparend. Heb je een groot gezin? Bekijk dan zeker onze XXL-formaten.

Zelf de Big Five ontdekken? Bezoek een Miele experience center of onze virtuele showroom.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10793-15141/miele/partnerberichten/make-over-voor-je-keuken-deze-5-toppers-maken-hem-helemaal-af/