livios logo

Ontdek alle voordelen van slim ventileren in Paleis 4

Of je nu bouwt, verbouwt, uitbreidt of renoveert, bij Renson kan je voor elke toepassing rekenen op een slim ventilatiesysteem. Slim ventileren biedt niet enkel de beste luchtkwaliteit, het garandeert bovendien een extra energiezuinige en stille werking. Ook wie geen centraal ventilatiesysteem kan plaatsen, vindt bij Renson een oplossing. Je ontdekt het allemaal tijdens Batibouw op onze stand 219 in paleis 4.

12571-NL

Zeg neen tegen slechte lucht in huis met slimme ventilatie.

Foto Renson

12571-NL

Steeds zicht op de luchtkwaliteit met Healthbox 3.0 - Systeem C+

Foto Renson

12571-NL

Waves: ideaal voor kleine renovaties - eenvoudige installatie

Foto Renson

De '+' staat voor slimme ventilatie

De ‘+’ in de C+, D+ en E+ ventilatiesystemen staat voor vraaggestuurd of slim ventileren. Dat betekent dat sensoren in het systeem constant de binnenluchtkwaliteit meten. Van zodra ze vervuiling detecteren, verhoogt het ventilatieniveau automatisch. Maar wanneer de luchtkwaliteit perfect in orde is wordt er niet onnodig extra geventileerd. Dat zorgt voor een zeer energiezuinige werking. Bij Systeem C+ en Systeem E + gebeurt dat per ruimte, bij Systeem D+ is dit op het niveau van de volledige woning.

Ook voor renovatie

Met Systeem C+ biedt Renson een zeer compact systeem dat je makkelijk kan wegwerken in een bergruimte, valse wand of vals plafond. Krijg je toch geen luchtkanalen weggewerkt? Ook dan is er een slimme oplossing met Waves van Renson . Een slimme lokale afvoerventilator die je makkelijk in je badkamer, keuken, toilet of andere ruimte kan integreren.

Profiteer nu van een ventilatiecashback van € 110

Omdat Renson dit jaar z’n 110de jaar verjaardag viert ontvang je bij aankoop van Systeem C+ (in combinatie met Easyflex luchtkanalen) een cashback van € 110. Registreer je voor eind maart en geniet nog tot eind januari 2020 van deze actie. Ontdek hier alle voorwaarden.

Steeds een vakman in jouw buurt

Ben je nog op zoek naar een goeie vakman in jouw buurt voor de installatie van jouw ventilatie? Vertrouw op de expertise van een Renson Ambassador en geniet binnenkort van gezonde lucht, zonder zorgen.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10795-12571/renson/partnerberichten/ontdek-alle-voordelen-van-slim-ventileren-in-paleis-4/