livios logo

Eén stijl rondom de woning met het Renson Outdoor Concept

Dankzij het Renson Outdoor Concept is er voor elke stijl van woning een mooie buitenaankleding met de verschillende outdoor producten van Renson: van terrasoverkapping en carport tot gevel- en tuinelementen. Ze vormen een elegant geheel met je woning. Ontdek in Paleis 1, stand 211 hoe je het ganse jaar rond kan genieten van je tuin, terras en omgeving.

12592-NL

Eén stijl rondom je woning

Foto Renson

12592-NL

Terrasoverkapping Camargue

Foto Renson

12592-NL

Configureer jouw eigen overkapping

Foto Renson

12592-NL

Stijlvolle carport Algarve Canvas

Foto Renson

Terrasoverkappingen

Met een terrasoverkapping van Renson creëer je een extra leefruimte buitenshuis. Een gezellig salon om te ontspannen met vrienden en familie, een beschutte speelruimte voor de kinderen of een knusse plaats om in elk seizoen tot rust te komen? De terrasoverkapping wordt aangepast aan je levensstijl zodat je er jaar in, jaar uit zalig kan in vertoeven.

Nieuw: Configureer je eigen overkapping … én bekijk die in ‘Augmented Reality’ op jouw terras

Met de nieuwe ‘online configurator’ en de ‘Augmented Reality’ app van Renson kan je voortaan elke terrasoverkapping in een virtuele versie van je tuin, boven je terras of tegen je woning plaatsen. Zo krijg je een realistisch idee van hoe die eruit zal zien bij jou thuis. Kwestie van makkelijk en snel op zoek te kunnen naar de overkapping van jouw dromen.

Carport

De Renson Algarve Canvas is de ideale oplossing om je auto te beschermen. De carport springt eruit op esthetisch vlak dankzij de slanke aluminiumstructuur en een stevig vast dak. Je kan kiezen voor een vrijstaand exemplaar, de carport aanbouwen tegen de gevel, of zelfs doortrekken tot boven de voordeur.

Gevel- en tuinelementen

Of je nu houdt van klassiek of modern, met gevel- en tuinelementen van Renson geef je jouw woning en tuin een eenduidige, stijlvolle look. Alle gevelelementen zijn ontwikkeld met oog voor design, duurzaamheid en kwaliteit. Je buitenmuur bekleden gaat volledig onzichtbaar. Bovendien kan je deze stijlvolle afwerking ook verder doortrekken op diverse tuinelementen zoals een aluminium zitbank of plantenbak met bijpassende verlichting. Dankzij het totaalaanbod tuinelementen kies je zelf in hoeverre je het design doortrekt. Zelfs de (pakket)brievenbus past mooi in het designplaatje!

Download de inspiratiebrochure.

Vind een Renson Ambassador in jouw buurt.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10795-12592/renson/partnerberichten/een-stijl-rondom-de-woning-met-het-renson-outdoor-concept/