livios logo

Een carport en terrasoverkapping in dezelfde stijl

Ontbreekt er aan jouw woning nog een carport? En droom je van een terrasoverkapping om het geheel helemaal af te maken? Dan is het natuurlijk wel zo fijn dat het lijkt alsof die carport en terrasoverkapping altijd al deel uitmaakten van de woning. Ontdek de Algarve Line tijdens de Renson Days op 15, 16 en 17 maart! Je geniet bovendien nog tot eind maart van onze voorjaarsacties.

12684-NL

Carport Algarve Canvas

Foto Renson

12684-NL

Algarve Line: carport en terrasoverkapping in dezelfde look en feel

Foto Renson

Algarve Line

Rensons Algarve Line bestaat uit een terrasoverkapping en carport, speciaal ontworpen om mooi bij elkaar te passen. Zowel de overkapping als de carport bieden je de nodige opties om hun design perfect op de stijl van je woning af te stemmen.

Een terrasoverkapping voor elke bouwstijl

De Algarve-terrasoverkapping mag er wezen. Het frame heeft geen zichtbare schroeven en oogt licht en luchtig; een uiterst geschikte keuze om zowel moderne als klassieke bouwstijlen aan te vullen. Combineer het elegante frame van de Algarve met dezelfde RAL-kleur als die van je buitenschrijnwerk, en de overkapping vloeit moeiteloos over in je woning en omgekeerd. Mooi meegenomen: omdat het dak roteerbare lamellen heeft, kies je met de Algarve altijd zelf hoeveel zonlicht er op het terras schijnt.

Algarve Canvas: een carport met allure

Net zoals de Algarve-terrasoverkapping is de Algarve Canvas een opvallend slanke verschijning, en beschikbaar in precies dezelfde RAL-kleuren. Het dak heeft geen zichtbare tussenliggers en ziet er dan ook allesbehalve zwaar uit, maar vergis je niet: de aluminium structuur is uiterst stevig en perfect bestand tegen zware stormen. Ook het Fixscreen-doek dat opgespannen is aan de onderkant van het dak kan tegen een stootje en scheurt niet, dankzij de gepatenteerde technologie van Renson, en is bovendien verkrijgbaar in acht verschillende kleuren.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10795-12684/renson/partnerberichten/een-carport-en-terrasoverkapping-in-dezelfde-stijl/