livios logo

Beleef de winter in je tuin

Weinig zo gezellig als een receptie of een barbecue in je eigen tuin. Kan je niet wachten tot de zomer? Dat is gelukkig niet nodig. Met een duurzame terrasoverkapping van Renson ontvang je je gasten ook in de winter zonder problemen gezellig buiten. Zelfs als het sneeuwt of hard waait.

14518-NL

Foto Renson

Bestand tegen orkanen
Allemaal goed en wel, een terrasoverkapping in je tuin, maar wat met stormweer? Heb je al visioenen waarin je overkapping het begeeft onder de winterse neerslag of opgeschept wordt door een rukwind en bij de buren belandt? Geen paniek. De terrasoverkappingen van Renson werden ‘orkaan-proof’ bevonden bij tests in. Een Belgische storm kunnen ze dus ook best aan.

Geslaagd met vlag en wimpel
De Camargue overkapping doorstaat testen met windlasten tot 320 kilometer per uur. Bovendien heeft de Camargue een draagkracht van 200 kilogram per vierkante meter Dat komt overeen met 2 meter verse sneeuw op de overkapping. Het officiële ‘Miami Dade’-certificaat is het bewijs. Leef dus onbezorgd buiten, zelfs in de winter.

Mix en match
Bij Renson kies je uit een brede waaier aan standaardmodellen. Er is altijd een terrasoverkapping die bij de stijl van je woning en tuin past. Hou je het basic of ga je voor pure luxe? Jij kiest de accessoires die bij je passen.

Rust je nieuwe leefruimte uit met onder meer geluid en licht, verwarmingselementen of windvaste screens. Zo zit je gegarandeerd beschut tegen regen en wind. De screens hebben een windbestendigheid tot 60 kilometer per uur. Dat is onbezorgd genieten buiten, zelfs in de winter.

Meer info: https://www.renson-outdoor.be/nl-be


{

Het beste van Livios in je mailbox?

Volg ons op social media

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10795-14518/renson/partnerberichten/beleef-de-winter-in-je-tuin/