livios logo

Bouwplannen? Kies voor een sleutel-op-de-deur woning

Je eigen droomhuis bouwen is natuurlijk spannend! Maar er komt ook heel wat bij kijken. Om te vermijden dat de weg naar je eigen nestje een kleine nachtmerrie wordt, kies je best voor een sleutel-op-de-deur oplossing.

14676-NL

Model WC158

Foto Woningen Compere

14676-NL

Model WC55

Foto Woningen Compere

Waarom opteren voor een huis via het sleutel-op-de-deur principe?

Deze oplossing verlost je van heel wat beslommeringen waar je door je drukke activiteiten nauwelijks tijd voor hebt. Een bouwproject betekent immers ook bouwvergunningen, opvolging van de werken, onverwachte problemen oplossen ... Allemaal dingen waar je met een sleutel-op-de-deurproject niet van wakker hoeft te liggen, omdat deze diensten in de prijs inbegrepen zijn. Experts van het bouwbedrijf zijn hier dagdagelijks mee bezig, en hebben dan ook de nodige ervaring om alle administratieve en praktische kantjes in een handomdraai op te lossen.

Sleutel-op-de-deur hoeft helemaal geen beperking van je mogelijkheden te betekenen

Bij bouwondernemers met een zekere reputatie kan je in functie van je budget vrij je keuze maken uit verschillende mogelijkheden. Standaardmodellen blijven aanpasbaar, en worden voor jou berekend in functie van je specifieke wensen, bijvoorbeeld wat de gebruikte bouwmaterialen of afwerkingen betreft. Met een sleutel-op-de-deurwoning ben je niet alleen zeker dat je bouwproject professioneel wordt opgevolgd, maar de berekende prijs (per vierkante meter) geeft je ook de nodige gemoedsrust wat het uiteindelijke prijskaartje van je nieuwbouw wordt.

Met een sleutel-op-de-deur project ligt de weg naar je nieuwe huis open

Gezien de voordelen en de flexibele oplossingen van een sleutel-op-de-deurproject, is een huis bouwen voor iedereen een haalbare kaart. Maak rustig je keuze uit de verschillende bouwondernemingen die een dergelijke oplossing aanbieden. Bij Woningen Compere heb je bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om een van de kijkwoningen in je buurt te bezoeken, en kan je rekenen op een vaste prijs naargelang de modelwoning van jouw voorkeur, een model dat steeds aanpasbaar is.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10800-14676/woningen-compere/partnerberichten/bouwplannen-kies-voor-een-sleutel-op-de-deur-woning/