livios logo

Snel en eenvoudig verbouwen met CERATOUCH

Sta je op het punt om je woning te verbouwen of heb je net een woning gekocht die nog wat werk kan gebruiken? Dan zal je wellicht ook de vloeren willen aanpakken. Met CERATOUCH kies je voor een natuurgetrouwe vloer die gemakkelijk te plaatsen is. 

14733-NL

Teneguia 50 CERA 0196B

Foto COREtec® Floors

14733-NL

Dome 50 CERA 0695B

Foto COREtec® Floors

14733-NL

Katla 50 CERA 0471C

Foto COREtec® Floors

14733-NL

Eifel 50 CERA 1097B

Foto COREtec® Floors

14733-NL

Ustica 50 CERA 0293A

Foto COREtec® Floors

Look van keramische tegel

CERATOUCH van COREtec® is een meerlagige harde vloer die zowel de sterkte als de look & feel van een keramische tegel combineert met het plaatsingsgemak van een COREtec®-vloer. Het matte effect, de smalle voegen en de reliëfstructuur geven de tegels een natuurlijk uitzicht. Wedden dat je familie en vrienden niet zullen merken dat er geen echte stenen vloer ligt? Heb je een bepaalde stijl voor ogen voor je nieuwe of vernieuwde woning? In deze collectie vind je voor elk interieur een passend design.

Naast het uitzicht heeft de vloer dankzij de CERAGUARD®-technologie ook de kwaliteiten van een keramische tegel. De berschermende vlek-, kras- en impactbestendige thermische toplaag biedt een krasbestendigheid die minstens die van een keramische tegel evenaart. Tijdens het verbouwen hoef je niet te vloeken op gebroken tegels, want de vloeren van CERATOUCH zijn een stuk minder breekbaar dan echte stenen tegels. Daarnaast voelen ze een stuk warmer, dus koude voeten zijn verleden tijd wanneer je door het huis loopt. De vinyllagen bevorderen bovendien de geluidsdemping, zorgen voor comfort en zachtheid en een hogere stabiliteit. Hierdoor blijven de vloeren steeds hun originele uiterlijk behouden en zijn ze volledig bestand tegen enthousiaste huisdieren en kinderen.

Ook perfect voor natte ruimtes

De vloer heeft een duurzame geïntegreerde kurkonderlaag die een natuurlijke bescherming tegen schimmel biedt. Nog belangrijker is dat je door deze laag de bestaande vloer of ondergrond niet hoeft te egaliseren. Hierdoor win je heel wat tijd tijdens je verbouwing. Ook het plaatsen zelf verloopt snel en eenvoudig, want er komt geen lijm of cement aan te pas. Je plaatst de vloer namelijk via een handig kliksysteem.

Na de installatie van de vloer hoef je niet te wachten met de rest van de verbouwingen, want hij is meteen beloopbaar. En hoewel je vroeger rekening moest houden met de ruimte waar de vloer diende te komen, heb je nu heel wat meer keuzevrijheid. Ben je bijvoorbeeld van plan om je keuken of badkamer aan te pakken? Deze vloeren lenen zich perfect voor ruimtes waar vaak water gebruikt wordt, want ze zijn 100% waterdicht en heel onderhoudsvriendelijk.

Zin om CERATOUCH verder te ontdekken?

13 dingen die je moet weten over vloermaterialen


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10804-14733/coretec-reg-floors/partnerberichten/snel-en-eenvoudig-verbouwen-met-ceratouch/