livios logo

The Essentials Collection: nieuwste paradepaardje van COREtec® Floors

COREtec® Floors pakt deze lente uit met een vernieuwde Essentials-collectie waarbij de charme en de warmte van het hout centraal staan. Binnen deze lijn met zachte aardetonen en warme kleuren is de natuur de belangrijkste inspiratiebron.

14809-NL

Texas Oak M54 (Multi Series) 50-LVREM-2454

Foto COREtec® Floors

14809-NL

Texas Oak H71 (Herringbone Series) 50-LVRH-2471

Foto COREtec® Floors

14809-NL

Rabat 94 (Tile Series) 50-LVT-1794

Foto COREtec® Floors

14809-NL

Ocala Walnut 68 (1500 Series) 50-LVRE-2068

Foto COREtec® Floors

14809-NL

Boston Oak 03 (1500 Series) 50-LVR-1903

Foto COREtec® Floors

Verschillende stijlen en kleurtonen

Binnen de collectie kan je kiezen tussen heel wat verschillende stijlen en kleurtonen. Zo creëer je met gemak een interieur dat volledig bij je past. Droom je van een originele parketlook? Met de unieke ‘Multi Series’ creëer je zonder moeite met vier verschillende formaten je eigen stijl. Hoe je de planken legt, is volledig aan jou. Daarnaast zijn meerdere planken in deze nieuwe collectie beschikbaar met 2 v-groeven, wat betekent dat er enkel groeven aan de lange zijdes van de plank zijn. Op die manier verkrijg je een ontzettend authentiek uitzicht en is het verschil met een echte parketvloer bijna niet op te merken.

Wil je het natuurlijke aspect nog extra in de verf zetten? Met de ‘Embossed in Register-technologie’ (EIR) vallen de tekening en het reliëf perfect samen tot een levensecht geheel. Hierdoor ziet je vloer er niet enkel uit als echt hout, maar voelt het ook zo. Met deze collectie heeft COREtec® Floors ook aan de liefhebbers van onze visgraatvloeren gedacht. COREtec® koos voor grotere visgraatplanken van maar liefst 91 op 23 cm. Die kan je volgens verschillende legpatronen installeren, afhankelijk van wat bij jou en de ruimte past. Deze planken lenen zich perfect voor grotere ruimtes en zorgen voor meer dynamiek in de kamer.

Perfect voor renovaties

Ben je meer te vinden voor tegels met of zonder mozaïekeffect? Onze vloeren zijn identiek aan een stenen vloer, maar een stuk warmer om op te lopen. De tegels met mozaïekpatroon komen perfect tot hun recht in jouw inkom, badkamer of keuken. De uitgebreide Essentials-collectie bestaat uit 62 decors en een waaier aan formaten. Alle vloeren kunnen daarbovenop afgewerkt worden met de bijpassende accessoires.

De nieuwe collectie staat ook op technisch vlak helemaal op punt. Dankzij de Soundcore-technologie en de geïntegreerde kurkonderlaag beschikken de vloeren over een excellente geluidsdemping. Daarbovenop zijn de vloeren in deze collectie extreem stabiel en slijtvast, waardoor de enthousiaste levensstijl van zowel kinderen als huisdieren geen enkel probleem vormt. Dankzij het geïntegreerde kliksysteem komen er geen lijm, spijkers of cement aan te pas. Op die manier kan je je vloer eenvoudig en snel plaatsen, zelfs op een bestaande vloer. Nog een pluspunt: je mag meteen weer op de vloer lopen, waardoor COREtec®-vloeren uiterst geschikt zijn wanneer je bezig bent met een renovatie.

Dankzij COREtec® verlies je geen tijd!

De nieuwe COREtec® The Essentials Collection zal vanaf mei 2021 bij onze dealers beschikbaar zijn.

13 dingen die je moet weten over vloermaterialen


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10804-14809/coretec-reg-floors/partnerberichten/the-essentials-collection-nieuwste-paradepaardje-van-coretec-reg-floors/