livios logo

Met CERATOUCH ben je ook dit jaar volledig mee!

Ben jij van plan om je woning te verbouwen of heb je net een woning gekocht die nog wat werk kan gebruiken? Dan wil je wellicht rekening houden met de bouw- en verbouwtrends van dit jaar. COREtec® biedt jou met CERATOUCH een vloer die perfect binnen dit plaatje past.

14920-NL

Katla 50 CERA 0493B

Foto COREtec® Floors

14920-NL

Katla 50 CERA 0493C

Foto COREtec® Floors

14920-NL

Etna 50 CERA 0894B

Foto COREtec® Floors

14920-NL

Teneguia 50 CERA 0196B

Foto COREtec® Floors

14920-NL

Dome 50 CERA 0695B

Foto COREtec® Floors

Het beste van twee werelden

Door de coronacrisis spenderen we met zijn allen meer tijd thuis en wagen we ons meer aan kleine renovatiewerken. Zo pakken we graag de kleinere ruimtes in ons huis aan, zoals de badkamer en de berging. Wil jij deze natte ruimtes ook een make-over geven? Dan mag een nieuwe vloer zeker niet ontbreken! Met CERATOUCH combineert COREtec® het beste van twee werelden: de look & veel van een keramische tegel met het plaatsingsgemak van een COREtec®-vloer. Wedden dat je familie en vrienden niet zullen merken dat er geen echte stenen vloer ligt?

Naast het uitzicht heeft de vloer dankzij de CERAGUARD-technologie ook de kwaliteiten van een keramische tegel. De beschermende vlek-, kras-, en impactbestendige thermische toplaag biedt een krasbestendigheid die minstens die van een keramische tegel evenaart. Daarbovenop is de vloer volledig waterdicht. Doordat onze vloeren tegen een stootje kunnen, zijn ze volledig bestand tegen enthousiaste kinderen en huisdieren. Tijdens het verbouwen zelf hoef je niet te vloeken op gebroken tegels, want de vloeren van CERATOUCH zijn een stuk minder breekbaar dan echte stenen tegels. Daarnaast voelen ze een heel stuk warmer, dus koude voeten zijn verleden tijd wanneer je door het huis loopt.

Duurzaamheid

Duurzaamheid en levenslang wonen zijn binnen de bouw- en verbouwtrends van 2021 belangrijke sleutelwoorden. Met onze duurzame, geïntegreerde kurkonderlaag dragen we daar graag toe bij. Deze onderlaag biedt een natuurlijke bescherming tegen schimmel en daarnaast hoef je je bestaande vloer of ondergrond hierdoor niet eerst te egaliseren. Zo win je heel wat tijd tijdens je verbouwing. Ook het plaatsen zelf verloopt snel en eenvoudig, want er komt geen lijm of cement aan te pas. Je plaatst de vloer namelijk via een handig kliksysteem.

Wil je na het plaatsen van de vloer meteen door met de rest van de verbouwingen? Dan kan zonder probleem, want de vloer is meteen beloopbaar! Daarbovenop zijn er heel wat bijpassende accessoires beschikbaar, in hetzelfde decor van jouw gekozen vloer.

13 dingen die je moet weten over vloermaterialen


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10804-14920/coretec-reg-floors/partnerberichten/met-ceratouch-ben-je-ook-dit-jaar-volledig-mee/