Mix & match voor een unieke look

Onlangs verhuisden onze hoofdkantoren naar een nieuw bedrijfsgebouw in Kruisem. Voor de vloeren in dit nieuwe bedrijfsgebouw kozen we voor 12 verschillende decoren uit onze verschillende collecties voor een unieke look. Het mengen van verschillende stijlen kan namelijk zonder problemen. Of je nu graag een combinatie van donker en licht wil, of tegels aan planken wil laten aansluiten: het kan zonder enige moeite!

 • Terrazzolook met Branco 50 CERA 0997B (CERATOUCH)

  Terrazzolook met Branco 50 CERA 0997B (CERATOUCH)

  Foto COREtec® Floors
 • Extra grote visgraatplanken - Texas Oak H54 50 LVRH 2454 (The Essentials)

  Extra grote visgraatplanken - Texas Oak H54 50 LVRH 2454 (The Essentials)

  Foto COREtec® Floors
 • Mix Forest - standaard & visgraat - 50 LVP 806 & 50 LVPEH 806 (The Naturals)

  Mix Forest - standaard & visgraat - 50 LVP 806 & 50 LVPEH 806 (The Naturals)

  Foto COREtec® Floors
 • Mix Nimbus 50 LVRE 140 - Regina 50 LVRE 139 (Authentics)

  Mix Nimbus 50 LVRE 140 - Regina 50 LVRE 139 (Authentics)

  Foto COREtec® Floors
 • Mix Katla 50 CERA 0493B - Ustica 50 CERA 0293B - Dome 50 CERA 0693B (CERATOUCH)

  Mix Katla 50 CERA 0493B - Ustica 50 CERA 0293B - Dome 50 CERA 0693B (CERATOUCH)

  Foto COREtec® Floors

Meer dan 200 decoren

Bij COREtec® Floors heb je keuze uit meer dan 200 decoren met verbluffende en natuurlijk ogende houtstructuren en realistische, warm aanvoelende tegels. Daarnaast creëer je je eigen stijl met tal van legpatronen. Ga je voor strak en modern, rustiek of toch eerder een landelijke stijl? Je vindt zeker en vast wat je zoekt binnen onze uitgebreide collecties!

In ons nieuwe kantoorgebouw vind je voornamelijk de collecties CERATOUCH en The Essentials. CERATOUCH is een meerlagige harde vloer die zowel de sterkte als de look & feel van een keramische tegel combineert met het plaatsingsgemak van een COREtec®-vloer. Dankzij de minerale kern en speciaal ontwikkelde CERAGUARD-technologie zijn de tegels krasbestendig en minder breekbaar dan keramische tegels. Ben je fan van steen en keramische vloeren? Dan vind je in deze collectie voor jouw interieur een passend design. Je kan verschillende referenties zelfs mixen om tot een gevarieerd stijl te komen met verschillende decoren. Ook de hippe terrazzolook is een optie!

Droom je van een originele parketlook? Met de unieke ‘Multi Series’ binnen de Essentials-collectie, die beschikbaar is vanaf mei, creëer je zonder moeite met vier verschillende formaten je eigen stijl. Hoe je de planken legt is volledig aan jou. Of ben je meer te vinden voor tegels met een mozaïekeffect? Dan vind je zeker je gading met ‘Rabat’! Dankzij de speciale Soundcore®-technologie hebben de vloeren binnenin de Essentials-collectie bovendien een excellente geluidsdemping en voelen ze lekker warm aan om op te lopen met blote voeten.

Slijtvast en 100% waterproof

Alle collecties van COREtec® garanderen een eenvoudige, zwevende installatie tot 400 vierkante meter. Dankzij het plaatsingsgemak leg je je vloer binnen één dag. De vloer kan rechtstreeks op beton of een andere, bestaande vloer geplaatst worden dankzij de geïntegreerde kurkonderlaag. Daarbovenop is de vloer direct beloopbaar, aangezien hij niet moet acclimatiseren. De vloeren zijn ontzettend slijtvast en volledig waterproof. Hierdoor zijn ze bestand tegen de enthousiaste levensstijl van zowel kinderen als huisdieren, en lenen ze zich door deze eigenschappen perfect voor gebruik in badkamers én keukens.

Hoewel er vroeger gekozen werd voor tegels in natte ruimtes en houten vloeren in leefruimtes, hoef je daar bij COREtec®-vloeren dus geen rekening meer mee te houden. De vloeren kunnen namelijk in eender welke ruimte geïnstalleerd worden. Na de plaatsing onderhoud je je vloer gemakkelijk met onze speciale onderhoudskit die bestaat uit een vlekkenverwijderaar, dagelijkse reiniger en dieptereiniger. Zo ben je er zeker van dat je vloer er steeds als nieuw uitziet, want verdere behandelingen zoals polieren en polijsten zijn niet nodig.

Deze collectie is binnenkort beschikbaar op onze website & bij onze dealers!
Welke vloer kies jij?

Het beste van Livios in je mailbox?

Schrijf je in op de Livios nieuwsbrief en ontvang twee keer per week het laatste (ver)bouwnieuws, nuttige tips en tonnen inspiratie.

Volg ons op social media