livios logo

Geef een boost aan je interieur met COREtec®

Nu de dagen weer korter worden en we opnieuw meer tijd in ons huis doorbrengen, kriebelt het om ons interieur aan te pakken. Met een nieuwe vloer, een accentmuur of een gerenoveerde trap geef je je huis meteen een volledig nieuwe look.

15853-NL

Texas Oak 54 (50-LVREM-2454)

Foto COREtec® Floors

15853-NL

Branco (50-CERA-0997B) - Renovation

Foto COREtec® Floors

15853-NL

Traprenovatie met Forest

Foto COREtec® Floors

15853-NL

Alto (50-LVRE-141) - Renovatie

Foto COREtec® Floors

15853-NL

Spelt (50-LVPE-857)

Foto COREtec® Floors

Met een nieuwe vloer geef je je huis met een kleine moeite en vaak binnen een dag een enorme upgrade. Binnen onze uitgebreide collecties vind je zeker en vast wat je zoekt. Met keuze uit meer dan 230 decoren met natuurlijk ogende houtstructuren en realistische tegels en tal van verschillende legpatronen, creëer je met gemak jouw eigen stijl. 

Wil je graag een unieke look samenstellen door verschillende stijlen en kleurtonen te combineren? Dan kan dat ook zonder problemen. Zo laat je met gemak tegels en planken aansluiten of laat je een donkere vloer mooi overgaan in een lichte vloer. Perfect als je twee ruimtes op elkaar wil afstemmen zonder dat ze elk hun eigenheid verliezen.

Mag het ook wat meer zijn?

Of wat denk je ervan om voor een volledige metamorfose te gaan en je trap in een nieuw jasje te steken? Met COREtec® Stairs geef je jouw trap in een handomdraai een nieuwe look die volledig past bij de vloeren in je huis. Je hebt keuze uit vier houtdecoren en één steendecor die naadloos aansluiten op jouw COREtec®-vloeren boven en beneden.

Daarnaast kan je opteren voor de bijpassende accessoires: kwartrondjes om tegen een plint of muur te plaatsen, een eindprofiel of overgangsprofiel om jouw vloeren mooi op elkaar te laten aansluiten en nog veel meer. Naast de snelle en gemakkelijke plaatsing, heeft een trap van COREtec® nog enkele andere voordelen. Zo is de trap akoestisch dempend dankzij de geïntegreerde kurkonderlaag én veilig dankzij de speciale COREtec®-antisliplaag.

Op zoek naar inspiratie voor jouw totaalrenovatie? Neem dan zeker een kijkje op onze Instagram, Pinterest of Facebook!


{

Het beste van Livios in je mailbox?

Volg ons op social media

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10804-15853/coretec-floors/partnerberichten/geef-een-boost-aan-je-interieur-met-coretec/