livios logo

Puro, keramische tabletten met marmerlook

Met Puro ontwikkelde sanitairspecialist Desco een slim concept: tijdloze badkamermeubelen waarbij je eindeloos kan combineren. De greeploze collectie met satijnzachte afwerking krijgt nu een eigentijdse aanvulling met halfhoge onderkasten en keramische tabletten in marmerlook.

15909-NL

Puro Calacatta White

Foto Desco

15909-NL

Puro bamboo black

Foto Desco

15909-NL

Puro bamboo black detail

Foto Desco

Keramische bladen

Met zijn nieuwe keramische bladen weet Desco het beste van twee werelden te rijmen: de natuurlijke exclusieve uitstraling van marmer én alle voordelen van keramiek. Zo zijn de tabletten niet alleen hygiënisch en onderhoudsvriendelijk, maar ook sterk, vlekbestendig en krasvast – maak je dus geen zorgen over een warme haardroger of hete wax.

Tegelijk hebben de bladen een satijnzacht oppervlak, waarbij je kan kiezen uit een strak tablet van 12 mm of een robuustere versie van 100 mm. Wakker worden in… Milaan? Ga dan voor de witte keramiek Calacatta White , waarmee Desco knipoogt naar een van de oudste marmersoorten. Bamboo Black is de elegante tegenhanger: met zijn Tunesische roots zorgt hij voor mooie contrasten tussen zwart en bruin, waarbij de fragiele witte aders de massieve uitstraling benadrukken.

Met de nieuwe keramische tabletten in marmerlook vult Desco het bestaande assortiment kunstmarmer, Solid en het robuuste Solid Puro knap aan – goed voor jaren duurzaam comfort.

Halfhoge onderkasten

Grote troef van Puro is de vrijheid tot combineren, met een aantal sets of gewoon door losse items op elkaar af te stemmen. Bovendien verrast de greeploze collectie van Desco met tal van praktische details. Zoals spiegelkasten met opbergruimte of laden en deuren die je lichtjes moet aanraken om ze te openen en te sluiten.

Daarbij krijgen de hoge onderkasten voortaan het gezelschap van halfhoge onderbouw. Zo heb je nog meer designmogelijkheden om je persoonlijke badkamer samen te stellen. Opnieuw stijlvol en functioneel vakmanschap met kwaliteitsmaterialen als standaard. De satijnzachte afwerking benadrukt de pure look van de meubels.

De nieuwe halfhoge onderkasten zijn er in sober satijn wit en in elegant satijn grijs. Daarnaast is er nog de wengé afwerking voor een meer avontuurlijke sfeer. De diepe kleur en de warme nerven zijn zo verfijnd dat je nauwelijks het verschil merkt met het massieve wengé. Met de uitgebreide collectie Puro toont Desco andermaal zijn talent voor hedendaags comfort en toegankelijk design.


{

Het beste van Livios in je mailbox?

Volg ons op social media

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10806-15909/desco/partnerberichten/puro-keramische-tabletten-met-marmerlook/