livios logo

Met deze apparaten wordt het huishouden kinderspel

We kunnen het huishouden helaas niet leuker maken, maar gelukkig wel een stuk makkelijker. vtwonen geeft je 5 tips om op een stijlvolle en slimme manier komaf te maken met het huishouden.

15167-NL

Fotografie Jeroen van der Spek, styling Cleo Scheulderman

Foto vtwonen

1. Robotstofzuiger

Geen zin of weinig tijd om te stofzuigen? Neem een robotstofzuiger, die doet het werk voor jou. Het aanbod aan robotstofzuigers is groot: van basisrobots tot eentje met lasers en camera’s die zelfs het vuil en stof in de kleinste hoeken opzuigt. Kijk goed naar de verschillende mogelijkheden en bepaal welke robotstofzuiger het beste bij jouw wensen past. Toch niet helemaal overtuigd? In dit extra artikel vind je de beste stofzuigers tot 150 euro. 

2. Afvalscheidingsprullenbak

Afval scheiden wordt een stuk makkelijker met een afvalscheidingsprullenbak, ook wel een duo afvalbak genoemd. Deze prullenbakken zijn speciaal ontworpen voor het scheiden van afval en beschikken daarom over meerdere binnenemmers. Bedenk van tevoren welke soorten afval je allemaal wilt (of moet) scheiden. Zo kun je bepalen hoeveel binnenemmers je nodig hebt en hoeveel liter de afvalbak moet zijn. Hoe meer soorten afval je scheidt, hoe meer binnenemmers je nodig hebt. Maar, zo’n binnenemmer raakt een stuk minder snel vol als deze alleen plastic of oud papier verzamelt, waardoor je afvalbak weer minder groot hoeft te zijn. Deze tips helpen je alvast op weg bij het kiezen van de geschikte prullenbak. 

3. Stoomreiniger

Een stoomreiniger verwijdert effectief bacteriën en vuil zonder chemicaliën. Fijn voor je huis én het milieu. De meeste reinigers zijn binnen een paar minuten opgewarmd waardoor je snel aan de slag kunt. Ook kun je vaak kiezen uit verschillende opzetstukken en accessoires, waardoor je de stoomreiniger voor meerdere oppervlakken kunt gebruiken. Zo reinig je de vloer, het sanitair, de kookplaat en zelfs de ramen met gemak! 

4. Elektrische ramenwisser

Dé ultieme aankoop voor iedereen die een hekel heeft aan ramenwassen: een elektrische ramenwisser. De ramenwisser zorgt snel voor streeploos schone ramen, zonder dat je er veel moeite voor hoeft te doen. Spray wat reinigingsmiddel op de ramen en zuig ze daarna schoon met de reiniger. Niet alleen handig voor ramen, maar ook voor spiegels en andere gladde oppervlakken. Meer tips en tricks voor streeploos schone ramen vind je terug in dit extra artikel. 

5. Bloemenabonnement

Bloemen zijn de kers op de taart van je huishouden: ze fleuren iedere kamer op. Ben je dol op bloemen, maar heb je niet altijd tijd om ze in huis te halen? Neem dan een bloemenabonnement, bijvoorbeeld bij Bloomon, Miss Bloem of Weekly Flower. Of je nu gaat voor een boeket, bos rozen of een meesterwerk van een bloemkunstenaar, je hebt altijd verse bloemen in huis. Zet de bos in een mooie vaas of verdeel de bloemen over kleine vaasjes en maak zo je opgeruimde huis helemaal af. Hier lees je hoe je bloemen in huis kan stylen. 

Altijd een schone keuken? Met deze nieuwe gewoontes wordt het een makkie! Met deze trucs haal je kattenharen zó van je meubels. Een wasmachine schoonmaken is makkelijker dan je denkt. Lees hier hoe je te werk gaat. Met deze stijlvolle gootsteenorganiser wordt afwassen een koud kunstje.

10 dingen die je moet weten over interieurinrichting


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10811-15167/vtwonen/partnerberichten/met-deze-apparaten-wordt-het-huishouden-kinderspel/