livios logo

Fris je huis op met een klein budget

Heeft jouw huis een upgrade nodig, maar wil je niet veel geld uitgeven? vtwonen geeft vier ideeën om jouw huis een opfrisbeurt te geven met een klein budget.

15297-NL

Fotografie Sjoerd Eickmans | uitvoering Liza Wassenaar | styling Leonie Mooren

Foto vtwonen

1. De kringloopwinkel

De kringloopwinkel is misschien wel de meest voor de hand liggende tip. We snappen dat het niet je eerste gedachte is als je denkt aan een nieuw interieur. Toch kan de kringloopwinkel een goed uitgangspunt zijn. Vintage zetels, eetkamerstoelen en woonaccessoires kunnen een prachtige toevoeging zijn aan je interieur. Natuurlijk vind je er ook woonitems waar je liever voorbij loopt. Maar als je goed kijkt, geduld en een beetje geluk hebt, zit er ongetwijfeld iets moois tussen. Lees in dit artikel hoe je oud en nieuw combineert.

2. 2dehands.be

Eigenlijk is 2dehands.be een online kringloopwinkel. Het voordeel van deze site is dat je vanaf de zetel gericht kunt zoeken. Ook vind je op 2dehands.be allerlei moois dat zelfs ongebruikt is. Daarnaast kun je op zoek naar items die niet meer te koop zijn. Of naar een meubel dat te duur is om nieuw in de winkel te kopen. Heb je geluk? Dan tik je misschien wel een mooi vintage item op de kop voor weinig geld. Zo vind je dat ene pareltje op 2dehands.be.

3. Zelf aan de slag

Om zelf iets te maken hoef je niet altijd heel creatief te zijn. Wil je bijvoorbeeld een marmeren tafel maken? Dan kun je het onderstel en het blad los van elkaar kopen en op elkaar bevestigen. Of bekleed een simpele witte salontafel met marmerfolie. Op deze manier bespaar je ook nog geld. Meteen aan de slag? Op vtwonen.be vind je meer DIY-ideeën

4. Kleine veranderingen, groots resultaat

Een klein budget betekent niet dat je je favoriete woonwinkels uit je hoofd moet zetten. Kleine aanpassingen kunnen ook een verschil maken. Nieuwe kussens op de zetel of een groot bloemstuk op tafel bijvoorbeeld. Zo geef je jouw huis een mini-make-over.

Meer inspiratie? Ga aan de slag met brocante deuren. Of kies ervoor om materialen te delen met je buren. Zo doe je dat. Met deze  kleine aanpassing creëer je gemakkelijk een nieuwe keuken. Lees hier nog meer tips om budgettair te wonen.

10 dingen die je moet weten over interieurinrichting


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10811-15297/vtwonen/partnerberichten/fris-je-huis-op-met-een-klein-budget/vtwonen