livios logo

Souvenirs: zo geef je reisherinneringen een plek in huis

Ga jij tijdens je vakantie ook altijd op zoek naar de mooiste souvenirs in kleine winkeltjes? Voor je het weet heb je een grote verzameling souvenirs in huis. Tijd om ze uit de kast te halen, te sorteren en samen een mooie plek te geven. vtwonen laat zien hoe je dat doet. Zo word je altijd herinnerd aan je dierbaarste reizen!

15471-NL

Fotografie: Barbara Kieboom

Foto vtwonen

Op de plank

Een wandplank is dé plek voor mooie souvenirs. Biedt één plek onvoldoende ruimte voor al je schatten? Ga dan voor een extra lang exemplaar. Je kunt er ook voor kiezen om meerdere planken onder elkaar te hangen. Liefhebber van een rustgevend interieur? Verf de planken dan in dezelfde tint als de muur. Shop hier meteen de mooiste wandplanken.

Items achter glas

In een stolp of vitrinekast kunnen de meest bijzondere souvenirs veilig worden opgeborgen en tegelijkertijd bekeken worden. Staat op jouw zolder toevallig nog een oude glazen kast? Voor weinig geld geef je hem snel een nieuwe uitstraling. Eenmaal opgeknapt? Dan kun je er gerust glanzende materialen als glas en geglazuurd aardewerk in opbergen. Glas weerkaatst zonlicht en zorgt daarmee voor een lichtere sfeer. De ideale zomerstyling-truc!

Mini-museum

Natuurlijk verdienen de kleinere souvenirs ook een plek in je interieur. Onze tip, zet ze in een letterbak. Die kun je zelf maken of (online) shoppen via bijvoorbeeld tweedehands.be. Voeg na elke reis een paar nieuwe spulletjes toe voor een levendig geheel. Zo creëer je je eigen mini-museum aan de wand! 

Vakantiekiekjes

Van vakantiefoto’s kijken wordt iedereen blij. Plak ze in een mooi boek of hang ze op aan de muur, zodat je dagelijks aan al je reizen herinnerd wordt. In een ijzeren rek kun je foto’s steken of met een knijpertje vast  maken. Ook mooi: hang de muur vol met ingelijste foto’s. Om chaos te voorkomen, kun je het best voor zwart-wit foto’s gaan. Zo creëer je een gallery wall.

Ook thuis kun je heerlijk vakantie vieren! Met deze tips maak je van je tuin een zonnig vakantieoord. Of ga aan de slag en maak een heuse partytafel. Die kan maar alvast klaar staan voor als feestjes weer georganiseerd mogen worden.

10 dingen die je moet weten over interieurinrichting


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10811-15471/vtwonen/partnerberichten/souvenirs-zo-geef-je-reisherinneringen-een-plek-in-huis/vtwonen