livios logo

Alles voor een geslaagde make-over van je keuken en badkamer

Je keuken of badkamer renoveren, is een ingreep die behalve tijd en inzet ook de juiste materialen vereist. Bij Wijckmans Bouwmaterialen in Ham vind je alles onder één dak. Je haalt ze makkelijk zelf af of doet een beroep op onze transportdienst om alles op je werf te leveren.

Je keuken of badkamer renoveren, is een ingreep die behalve tijd en inzet ook de juiste materialen vereist. Bij Wijckmans Bouwmaterialen in Ham vind je alles onder één dak. Je haalt ze makkelijk zelf af of doet een beroep op onze transportdienst om alles op je werf te leveren.

Onestopshop voor bouwmaterialen

Om je nieuwe keuken of badkamer snel te kunnen inwijden, heb je een compleet renovatieplan nodig. Een belangrijk deel daarvan is de keuze van de bouwmaterialen. Kies daarbij voor het brede assortiment van een bouwmaterialenexpert zoals Wijckmans. Zo bespaar jij je alvast de tijd en moeite om diverse adressen af te lopen en zo al je nodige materialen te verzamelen.

Ruwbouw en isolatie

Een nieuwe keukenmuur metselen met snelbouwstenen of een aanbouw aan je bestaande woning realiseren voor het nieuwe keukengedeelte: daarvoor heb je nood aan tal van ruwbouwmaterialen. Wijckmans heeft een ruime keuze aan snelbouwstenen, gevelstenen in diverse soorten en isolatiematerialen. Zo beantwoordt jouw renovatieproject aan alle wettelijke isolatievoorschriften en geniet je van een comfortabele gerenoveerde woonst.

Vloeren van a tot z

Eens de ruwbouw van je renovatieproject is gerealiseerd, is het tijd om aan de afwerking te beginnen. De vloer vormt daarbij – letterlijk en figuurlijk – het fundament. Bij Wijckmans kun je terecht voor een uiterst breed pallet aan vloermogelijkheden.

Zo heb je een ruime keuze van keramische tegels. Die kies je ter plaatse uit. Daarbij kun je rekenen op de hulp van onze medewerkers. Maar ook natuursteen behoort tot ons assortiment. Goed om te weten: het is ook mogelijk om keukenbladen of dorpels uit natuursteen op maat te laten maken.

Behalve voor tegels en natuursteen is Wijckmans ook de place to be voor laminaat en parket. Om je keuze te vergemakkelijken, kom je in onze toonzaal in direct contact met de vele mogelijkheden. Je ziet en voelt ze en maakt zo de keuze die het best bij je past.

Maar voor je met de vloerafwerking kunt beginnen, heb je natuurlijk een chapevloer nodig. Je raadt het al: ook daarvoor is Wijckmans jouw professionele partner.

Uitkiezen en laten leveren

Vanaf het moment dat jij je lijstje met bouw- en afwerkingsmaterialen netjes hebt vervolledigd, levert Wijckmans jouw bestelling met de grootste zorg op je werf. Zo ben jij volledig ontzorgd en volstaat één bezoek aan de Wijckmans-onestopshop om jouw keuken- of badkamerproject feilloos te (laten) realiseren.

Meer weten over de mogelijkheden bij Wijckmans? Neem dan snel contact met ons op.

9 dingen die je moet weten over badkamermaterialen


{

Het beste van Livios in je mailbox?

Volg ons op social media

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10812-15261/wijckmans/partnerberichten/alles-voor-een-geslaagde-make-over-van-je-keuken-en-badkamer/