livios logo

Je renovatieproject financieren? Alles begint bij een flexibele lening op maat

Elke verbouwing is anders. Net als je persoonlijke en financiële situatie. Daarom hoort bij elk renovatieproject een hypothecair krediet op maat. Wil je weten hoeveel je kan lenen en aan welke voorwaarden? Bij vdk bank werken we een financiële oplossing voor je uit met de nodige flexibiliteit.

14934-NL

Foto vdk bank

14934-NL

Foto vdk bank

Je woning renoveren is niet alleen goed voor het klimaat en voor je comfort, het is ook op financieel vlak interessant. In plaats van je geld op je spaarboekje te laten staan, zorg je er net voor dat je geld opbrengt: met een renovatie verhoog je niet alleen de waarde van je woning, je maandelijkse energiekosten zullen ook dalen. Zo merk je al meteen een verschil! 

Hoe financieren?

Maar hoe financier je best jouw renovatieplannen? Elke verbouwing is anders. Sommigen renoveren energetisch, anderen willen enkel een nieuwe keuken of badkamer. Omdat ook de gezinssituatie en financiële middelen verschillen van huishouden tot huishouden, kies je best voor een oplossing op maat. Bij vdk bank gaan we voor een persoonlijke aanpak. We luisteren naar jouw situatie en werken samen met jou een financiële oplossing op maat uit met de nodige flexibiliteit.

Flexibele oplossing op maat

Ook de verbouwkosten en timings kunnen soms anders zijn dan je op voorhand had ingeschat. Daarom vinden we het bij vdk bank belangrijk dat je voldoende flexibiliteit hebt. We nemen de tijd om samen een goede inschatting te maken en houden rekening met wat voor jou haalbaar is. Bij ons zijn er geen verborgen kosten of extra verplichtingen zoals een brandverzekering. Ook kan je kiezen op welke dag je betaalt en heb je een ruime keuze qua terugbetalingsmogelijkheden: van een vast maandelijks bedrag tot een degressieve formule. Nog een voordeel: je betaalt onder bepaalde voorwaarden geen wederbeleggingsvergoeding als je een gedeelte van je lening vervroegd terugbetaalt.

Kom langs voor een afspraak

Kies je voor een duurzame renovatie? Dan biedt vdk bank extra commerciële kortingen. Wil je weten of je in aanmerking komt voor een renteloos renovatiekrediet? Maak dan een afspraak in een kantoor in je buurt. Zo kunnen wij samen met jou op zoek gaan naar een flexibele financiële oplossing voor jouw renovatieproject. Ook als je al een hypothecair krediet hebt bij een andere bank, ben je bij ons welkom voor een gesprek. Zoek hier een vdk-kantoor in je buurt. Let op: geld lenen kost ook geld. Meer weten? Neem al eens een kijkje op www.vdk.be/lenen en maak een afspraak voor een gesprek met je vdk-adviseur op www.vdk.be/afspraak.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10813-14934/vdk-bank/partnerberichten/je-renovatieproject-financieren-alles-begint-bij-een-flexibele-lening-op-maat/