livios logo

“Steel” the show met Steel Look deuren!

De industriële look met een moderne en robuuste uitstraling is een van de huidige interieurtrends. Steel look deuren passen daar perfect in! Deze worden vervaardigd uit aluminium met een zwarte structuur poedercoating. Lees hier onder waarom aluminium een perfect alternatief is!

Interieurs met een industriële tint is een trend dat al langer bestaat. Een stalen of steel look deur is dan ook niet weg te denken uit een industrieel interieur. Het tijdloze karakter is vaak één van de factoren waarom steel look deuren vaak terug te vinden zijn in het interieur. Deze deuren komen namelijk in elke interieurstijl volledig tot hun recht! Meester in Glas biedt echter geen echte smeedijzeren of stalen deuren aan, maar glazen deuren met een aluminium omkadering en eventuele onderverdelingen in het glas. Hierdoor zijn steel look deuren iets lichter dan de stalen variant, maar wel even sterk. Steel look deuren zijn tevens budget- en onderhoudsvriendelijker! In het Steel Look gamma zijn er verschillende types van deuren te onderscheiden:

Steel look deuren kunnen zowel als stompe of aanslagdeur gemonteerd worden. Het grote voordeel hiervan is dat ze volledig in het deurkozijn vallen, waardoor (dag)licht helemaal vrij spel verkrijgt! Daarnaast kan een steel look aanslagdeur ook perfect in een bestaand kozijn gemonteerd worden, ideaal wanneer u denkt aan renovatie van uw interieur!

Wanneer een deuropening groter dan normaal is, zoals een inkom of een hal, kan ervoor gekozen worden om een pivoterende steel look deur te plaatsen. Een steel look pivotdeur draait, in tegenstelling tot een aanslagdeur, op een verticale as. Deze dubbele manier van openen zorgt samen met de transparantie van het glas voor een ruimtelijk en industriële look. Deze deuren zijn verder uit te breiden met vaste zijlichten en/of dubbele deuren.

Net iets te weinig beweegruimte om een draaideur te plaatsen? Dan kan een steel look schuifdeur dé oplossing zijn om de industriële look in uw woning te vervolledigen. Dankzij het compacte en geluidloze aluminium schuifdeursysteem, kunnen steel look schuifdeuren toegepast worden voor zowel wand- als plafondmontage. Of ga voor de ultieme vintage look dankzij steel look loftdeuren met een vintage stalen schuifdeurrail.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10817-15323/meester-in-glas/partnerberichten/steel-the-show-met-steel-look-deuren/