Op zoek naar een ware eyecatcher in jouw interieur?

Renovatieplannen? Of gewoon meer licht in jouw interieur gewenst? Kies dan voor glazen binnendeuren! Dankzij het gebruik van glas wordt het natuurlijk lichtinval in combinatie met de doorkijk naar andere ruimtes behouden. Lees hier onder meer over onze glasheldere oplossingen!

Een glazen binnendeur geeft een ruimte een exclusief, modern en luxueus tintje. Ze zorgen voor veel natuurlijk lichtinval en sluiten goed aan bij nagenoeg elk interieur. Dit maakt een glazen binnendeur geschikt voor zowel woonhuizen als kantoorgebouwen. Er zijn vele mogelijkheden op het gebied van deuren van glas. Zo kan je kiezen uit zowel “klassieke” glazen binnendeuren als deuren die langs beide kanten kunnen openen. Onze enkelwerkende glazen aanslagdeuren worden geplaatst in een kozijn en kunnen slechts 1 kant uit draaien, terwijl pivoterende deuren of pendeldeuren langs 2 kanten geopend kunnen worden. Hier is dus bovendien geen kozijn nodig!

Misschien gaat uw voorkeur uit naar een compacte en plaatsbesparende glazen schuifdeur, bijvoorbeeld tussen twee ruimtes of als kastdeur? Of verkiest u liever een industriële steel look binnendeur met mat zwarte omlijsting? Dan kan u zeker en vast bij Meester in Glas terecht voor dé geschikte oplossing voor uw interieur.

Een glazen deur is eenvoudig online te bestellen via onze simulator in onze webshop. Ongeacht wat uw wensen zijn: bij Meester in Glas wordt uw glazen deur volledig op maat gemaakt! Tijdens het bestelproces hoeft u enkel de exacte dagmaat van de deuropening op te geven. Bij Meester in Glas berekenen wij zelf de glasmaat, om te garanderen dat de deur altijd past! Selecteer daarna de gewenste opties op de deur, zoals het glassoort of de uitvoering van het deurbeslag. Wij zorgen er vervolgens voor dat de glazen binnendeur naar uw wens wordt gemaakt én naar u toe wordt gestuurd in heel België en Nederland!

Wilt u genieten van een volledige service? Kies dan voor onze Installatieservice en laat de montage door onze ervaren en opgeleide monteurs voorzien. Dit geeft meer zekerheid en minder zorgen voor u. Pas nadat onze glasspecialist de maatvoering bij u ter plaatse heeft opgenomen, gaat uw deur in productie. Zodra de goederen klaar zijn, zal er met u een afspraak worden gemaakt om de installatie te voorzien.

Het beste van Livios in je mailbox?

Schrijf je in op de Livios nieuwsbrief en ontvang twee keer per week het laatste (ver)bouwnieuws, nuttige tips en tonnen inspiratie.

Volg ons op social media