Een ecologisch alternatief voor een vinylvloer? Ontdek de designvloeren van MEISTER zonder pvc

Een vloer moet niet alleen mooi ogen, maar ook goed zijn voor je gezondheid. Daarom biedt MEISTER een uitgebreid gamma vinylvloeren zonder vinyl aan. Deze designvloeren vormen een milieuvriendelijk en gezond alternatief: ze zijn net even robuust en makkelijk te onderhouden als vinyl, maar stoten geen schadelijke stoffen uit.

Ecologisch en hygiënisch

Klassieke vinylvloeren bevatten pvc en weekmakers waardoor ze schadelijke stoffen uitstoten. Vind jij gezond wonen belangrijk? Met de designvloeren MeisterDesign van MEISTER haal je een gezonde vloer in huis. Ze zijn vervaardigd uit natuurlijke materialen en bevatten geen schadelijke stoffen. Daarnaast hebben ze ook een antibacterieel oppervlak, waardoor bacteriën zich niet zullen hechten aan je vloer. Je geniet dus van alle voordelen van de welbekende vinylvoer, zonder de nadelen ervan. Kortom: het is de ideale vloerbekleding voor wie veel belang hecht aan gezonde lucht in huis.

Een vloer voor elke kamer

Hou je van een moderne, grijze tegel? Of zie je liever een authentieke plankenvloer? De MeisterDesign-vloeren zijn verkrijgbaar in tegels en korte of lange planken. Dankzij de authentieke decors en moderne dessins is er voor ieder wat wils. Heb je jouw favoriete vloer gekozen? Dan kan je naargelang de ruimte kijken welke opbouw je vloer nodig heeft: Comfort, Flex, Life of Pro. Wil je een waterbestendige of liever een renovatievriendelijke vloer? Of wat dacht je van een geluiddempende vloer? Welke opbouw je ook kiest, je haalt steeds een ecologische designvloer in huis!

Tip: 16 van de dessins zijn verkrijgbaar in de vier opbouwen. Zo kan je éénzelfde dessin bijvoorbeeld als Comfort-plank plaatsen in je woonkamer, als Flex-variant in je keuken, als Life-opbouw in je gang en als Pro in je badkamer. Kortom: je kan eenzelfde vloer in je hele woning leggen met telkens een andere, aangepaste opbouw.

Ook voor je badkamer en veranda

De designvloeren zijn ook voor natte ruimtes geschikt. Denk maar aan je badkamer of keuken. Met de Comfort- en Flex-variant geniet je van een watervaste vloer. Ga je liever nog een stapje verder? Kies dan voor de Life- of Pro-vloer. Deze vloeren zijn 100% waterproof. In tegenstelling tot een klassieke vinylvoer kan je de designvloeren van MEISTER ook probleemloos in je veranda leggen.

Eenvoudige plaatsing

Wil je graag zelf je vloer plaatsen? Dat kan perfect! Zowel de Comfort-, Flex- als Life-vloeren zijn uitgerust met een handig kliksysteem. Hierdoor kan je je vloer makkelijk zelf installeren. Dit stappenplan helpt je op weg. Kies je voor de Pro-variant? Deze vloer wordt rechtstreeks op je ondervloer verlijmd.

Meer weten?

Ben jij helemaal overtuigd van de gezonde vinylvloer van MEISTER? Zoek hier een vakhandel in je buurt en ga aan de slag! Wil je liever nog wat ideeën opdoen? Hier vind je tonnen inspiratie voor jouw unieke vloer- of wandbekleding.

Het beste van Livios in je mailbox?

Schrijf je in op de Livios nieuwsbrief en ontvang twee keer per week het laatste (ver)bouwnieuws, nuttige tips en tonnen inspiratie.

Volg ons op social media