livios logo

Een onderhoudsvriendelijk terras? Alles begint bij de keuze van het juiste materiaal!

Je terras te gepasten tijde onderhouden, op de juiste manier én met de juiste onderhoudsproducten kan de levensduur van je tegels, stenen of klinkers aanzienlijk verlengen. Alles begint natuurlijk bij het type materiaal dat je kiest. Wij maken je graag wegwijs in het ruime assortiment van Marshalls.

Materiaalkeuze

Bij Marshalls vind je bestratingsproducten voor je terras, oprit of zwembad. Als internationaal bedrijf met een jarenlange ervaring kunnen zij producten van topkwaliteit garanderen. Je hebt er een ruime keuze uit tegels, stenen en klinkers. Ideaal voor de aanleg van jouw nieuwe terras. Weet je al welk materiaal je graag wil? Wij lijsten hieronder alle voordelen per type op!

Beton

Met beton zit je altijd goed. Het is een oerdegelijke bestrating voor je terras. Betonklinkers zijn bovendien eenvoudig te plaatsen, slijtvast en zeer gemakkelijk in onderhoud. Marshalls biedt zowel geperste betonklinkers als replicastenen in gietbeton aan, een ideaal alternatief voor natuursteen. Beton is zeer stevig en bestand tegen alle weersomstandigheden en is verkrijgbaar in tal van kleuren: grijs, antraciet, blauwgrijs, bruin …

Onderhoud en bescherming:

Gebruik een professionele ontvetter zoals Total Clean om je betonklinkers na plaatsing te behandelen tegen cementsluier. Ook voor het jaarlijks onderhoud kan je dit product gebruiken. Voor een regelmatig onderhoud, raden we Dirt Clean aan. Je cement‐ en epoxyvoegen kan je dan weer beschermen met Fugaproof, een specifieke beschermer voor voegen.

Keramiek

Denk je na over keramische tegels? Ook daar kan je alle kanten mee uit. Keramische tegels van Marshalls zijn bestand tegen vlekken en krassen, zijn waterafstotend en antislip. De kans op uitglijden bij regenweer wordt hierdoor verkleind op voorwaarde dat de tegel vetvrij wordt gehouden.

Onderhoud en bescherming:

Net zoals bij beton, kan je je keramische terrastegels onderhouden met Total Clean en Dirt Clean. Je voegen kan je schoonhouden met Fugaproof. Bescherm je tegels tegen vuil en vlekken met de vuilbeschermer Cera Protect. Hardnekkige vlekken van roest kan je verwijderen met Norust.

Natuursteen

Natuursteen is een 100% natuurlijk product. Het is een niet te evenaren, unieke steen met een lange levensduur die bovendien onderhoudsvriendelijk is. Voor de aanleg van je terras kan je kiezen uit verschillende types: van basalt en graniet tot Belgische blauwe hardsteen™ en Indische kalk- en zandsteen. En nog veel meer!

Onderhoud en bescherming:

Dirt Clean is een meer geconcentreerde reiniger, geschikt voor alle natuurstenen. Gebruik Stone Protect als water- en olieafstotende bescherming. Heb je roestaanslag, gebruik dan Norust. Voor hardnekkige vetvlekken is er SR95. En zo zijn er nog tal van producten om je terras in natuursteen te onderhouden en beschermen.

Ruim assortiment

Met hun ruim gamma terrastegels in alle materialen (keramisch, natuursteen, beton), kan je bij Marshalls zeker terecht voor de keuze van jouw tegels. Vergeet niet om ook de gepaste onderhoudsproducten aan te schaffen. Neem alvast een kijkje in de brochure!


{

Het beste van Livios in je mailbox?

Volg ons op social media

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10825-16252/marshalls/partnerberichten/een-onderhoudsvriendelijk-terras-alles-begint-bij-de-keuze-van-het-juiste-materiaal/