livios logo

Isolatie zelf plaatsen met een zelfbouwpakket? Geniet van deze 3 voordelen

Een goede isolatie is onmisbaar als je (ver)bouwt. Wil je zelf je isolatie plaatsen om te besparen op je budget? Bij Swipe Zelfbouw kan je terecht voor een zelfbouwpakket op maat. Alle materialen zijn eenvoudig, snel en zelf te plaatsen.   

1. Keuze uit verschillende materialen

Bij Swipe Zelfbouw vind je de twee meest voorkomende isolatiematerialen: PIR-platen en glaswol. PIR-platen zijn licht van gewicht en makkelijk te versnijden. Ze zijn ook waterafstotend waardoor je ze in vochtige omstandigheden kan plaatsen. Glaswol is thermisch isolerend, geluidsabsorberend en onbrandbaar. Dat materiaal is soepeler dan PIR-platen en dus geschikter om onregelmatige oppervlakken mee te isoleren, zoals een hellend dak. Glaswol wordt doorgaans in combinatie met een dampscherm geplaatst. Bekijk hier de isolatiematerialen en hun voordelen.

2. Alle benodigdheden  

Swipe Zelfbouw biedt je een totaalpakket aan, zodat je meteen zelf aan de slag kan. Naast het isolatiemateriaal van jouw keuze ontvang je ook de nodige dampschermen, tapes, dichtingsproducten en montageschuim. Zo is jouw zelfbouwpakket compleet. Benieuwd hoeveel jij kan besparen met zo’n zelfbouwpakket? Vraag hier een gratis offerte aan.

3. Geen tijdverlies

Zodra je jouw pakket besteld hebt, worden alle materialen rechtstreeks bij jou op de werf geleverd. Zo verlies je geen kostbare tijd en kan jij je volledig focussen op de klus. Heb je nog geen ervaring met isoleren? Bij Swipe Zelfbouw krijg je de nodige begeleiding.

Maak een afspraak voor advies

Benieuwd wat Swipe Zelfbouw voor jou kan betekenen? Naast isolatie kan je er ook terecht voor ventilatie, elektriciteit, verwarming, sanitair … Ontdek het volledige aanbod op www.swipezelfbouw.be of maak een afspraak om jouw project te bespreken.

 


{

Het beste van Livios in je mailbox?

Volg ons op social media

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10826-16238/swipe-zelfbouw/partnerberichten/isolatie-zelf-plaatsen-met-een-zelfbouwpakket-geniet-van-deze-3-voordelen/