livios logo

Plunge pool: ideaal voor een verfrissende duik in een kleine (stads)tuin

Verlang jij naar een plek in je tuin om af te koelen of om rustig te relaxen, maar heb je geen plaats voor een groot zwembad? DND zwembaden heeft nu dé oplossing voor kleine buitenruimtes of stadstuinen: de Plunge Pool. Dat type zwembad is snel beschikbaar, budget- én onderhoudsvriendelijk.

15973-NL

©Aquatechno

Foto DND Pool Group

15973-NL

©Aquatechno

Foto DND Pool Group

15973-NL

©Aquatechno

Foto DND Pool Group

Waarom een Plunge Pool?

De Plunge Pool is een compact zwembad waarin je heerlijk kan verkoelen. Dankzij de compacte afmetingen kan je dit zwembad in quasi elke tuin plaatsen, zelfs in een kleine stadstuin. Het bad is niet bedoeld om baantjes te trekken of om watersporten te beoefenen, maar is wel ruim genoeg om heerlijk te verkoelen bij warme temperaturen. Je kan zelfs een paar vrienden uitnodigen voor een verfrissende plons. Bovendien vormt de Plunge Pool een mooi verlengstuk van je terras.

Budgetvriendelijk en snel beschikbaar

De Plunge Pool is een trendy zwembad uit polyethyleen: een sterk en duurzaam materiaal. Je zwembad gaat dus jaren mee. Doordat het materiaal door en door gekleurd is, heb je ook geen last van osmose. Door de compacte afmetingen is het bovendien makkelijk transporteerbaar en snel beschikbaar. Misschien nog wel de grootste voordelen: de Plunge Pool is budget- en onderhoudsvriendelijk én volledig personaliseerbaar.  

Stel je eigen Plunge Pool samen  

Wil je ook een zwembad in je tuin? Dan kan je eenvoudig je eigen Plunge Pool samenstellen. Je kiest zelf de afmetingen, de gewenste kleur, een trap op maat en je eigen rolluik. Zo heb je keuze uit vier kleuren – wit, lichtgrijs, stofgrijs en zwart – om je zwembad te personaliseren. De trap kan je op maat laten maken. Wat dacht je van een ingebouwde trap met plage? Of geen trap, dat kan ook. Tot slot werk je je zwembad af met een rolluik naar keuze dat ervoor zorgt dat het water minder warmte verliest. Lees hier meer over de opties en stel je eigen Plunge Pool samen.

Wil je jouw droomzwembad bespreken? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel op het nummer +32 53 40 10 30.


{

Het beste van Livios in je mailbox?

Volg ons op social media

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10831-15973/dnd-pool-group/partnerberichten/plunge-pool-ideaal-voor-een-verfrissende-duik-in-een-kleine-stads-tuin/