livios logo

Bezoek onze klanten in hun woning

Een werf in opbouw of een afgewerkte woning bezoeken? Kom naar de open werfdag of kies de woning die u wilt bezoeken en schrijf u in. 

10446-N

Bezoek deze woning op 23 of 24/09 via ARKANA.

Foto Arkana

10446-N

Ontdek deze BEN-woning in Tisselt op 23/09 via ARKANA.

Foto Arkana

10446-N

Bezoek deze BEN-woning in Hombeek op 24/09 via ARKANA.

Foto Arkana

Open werfdag op zondag 03 september (10-17u)

U bent van harte welkom om deze werf in opbouw te ontdekken in Nijlen, Meidoornlaan 63. Als hernieuwbare energie opteert de bouwheer voor zonnepanelen en een warmtepomp. Deze moderne houtskeletwoning bekomt een E-peil 16 = BEN woning. Kom zeker langs voor een vrijblijvend bezoekje, vooraf inschrijven voor een werfbezoek is niet nodig.

Verkiest u om een afgewerkte woning te bezoeken?

Dankzij onze klanten kan u op 23-24/09 hun afgewerkte woning bezoeken. Tijdens deze opendeurdagen kan u kennismaken met de bouwheer, de architect en Arkana als aannemer. Maak uw keuze uit volgende woningen.

Te bezoeken op zaterdag 23/09 of zondag 24/09.

Met levenslang wonen als motto, staat de autonomie van de bewoners cruciaal. Koken, baden en wegbergen nemen een centrale plaats in het leven van de bewoners in, functies die efficiënt gebundeld werden in vrijstaande kastenvolumes.

Door hun uitgekiende positie in het vrije, open plan, verdelen ze meteen de verschillende leefplekken in de woning en wordt de meestal plaatsverslindende circulatie toegevoegd aan de gebruiksruimtes. Circuleren rondom de volumes wordt prettig door op deze assen te spelen met doorzichten en -lichten in de gevels.

Een maximum aan toegankelijke en beleefde ruimte dus: we bouwen kleiner, maar winnen ruimte. 

E-peil: 33 – K-peil: 27
 

Enkel te bezoeken op zaterdag 23/09 (14u - 18u).

Ruimte, eenvoud en functionaliteit waren 3 kernwoorden die belangrijk waren voor de bouwheer. Het gelijkvloers is vooral gericht naar de achterzijde waar de bouwheer kan uitkijken over de velden van hun landbouwbedrijf.

Door de oriëntatie van de woning valt er hierdoor veel licht binnen via de achtergevel. De verdieping is vrij eenvoudig opgedeeld in 3 zeer ruime slaapkamers en een badkamer. Deze woning is opgebouwd in houtskeletbouw waardoor de woning in een mum van tijd gerealiseerd werd.

E-PEIL: 30 - K-PEIL: 24
 

Enkel te bezoeken op zondag 24/09 (14u - 18u).

Bij het ontwerp van deze woning werd maximaal ingezet op ruimtelijkheid. Zo zorgen het atypische volume en de open indeling ervoor dat het licht vrij spel krijgt door de verschillende ramen. De zithoek werd bewust gescheiden van de keuken en eetruimte om verschillende sferen te creëren, terwijl het visueel contact nooit verloren gaat.

Het 'tuinhuis' zal straks integraal deel uitmaken van het gebouw en vormgeven aan een knus, ingesloten terras langs de grote leefkeuken, als overgang naar het uitgestrekte landschap. Ook verticaal staan de ruimtes sterk met elkaar in verbinding, wat de interactie tussen het ouderpaar en de twee jonge kinderen vergroot. 

E-PEIL: 24 - K-peil: 31


Reserveer aub tijdig uw woningbezoek

Aangezien deze woningen bewoond zijn, willen we u vragen om in te schrijven voor een bezoek zodat alles vlot kan verlopen. U kan inschrijven via lisanne.govaerts@arkana.be

Gelieve uw naam, telefoonnummer, de gekozen locatie en dag te vermelden aub.Na inschrijving ontvangt u een bevestiging met alle details. We hopen u te mogen verwelkomen.

Bouwteam ARKANA;

  • maakt deel uit van de B&R Bouwgroep
  • is geregistreerd aannemer en lid van Confederatie Bouw 
  • lid van Passiefhuisplatform
  • lid van WTCB
  • lid van 'Groepering van de Aannemers van Houtskeletbouw' via het FABA
  • ondertekende het 'Charter der woningbouwers' via de Confederatie Bouw en het FABA.

In samenwerking met

Bekijk alle partners

https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/1157-10446/arkana/partnerberichten/bezoek-onze-klanten-in-hun-woning/