livios logo

Haalt jouw bouwpartner het maximum uit je bouwbudget?

Aangezien de uitvoerder van de woning als geen ander weet hoe je geld kan besparen bij de constructie van jouw woning, is het raadzaam om deze partij te betrekken bij het ontwerpen van je plannen.

11824-N

Comfortabel wonen in Geel

Foto Arkana

11824-N

Een handige leefkeuken in Geel, door Arkana.

Foto Arkana

11824-N

Detail in de gevel bij realisatie in Geel.

Foto Arkana

11824-N

Sleutel-op-de-deur, volledig op maat en met maximale afwerking

Foto Arkana

Budgetbewaking
Alles begint natuurlijk met een gedetailleerde budgetanalyse en het in kaart brengen van je wensen alvorens aan het ontwerp te beginnen. Toets je ontwerp ook tijdig aan een eerste EPB-analyse, zodat je weet welke keuzes in hernieuwbare energie optimaal zijn.
Zodra het wensenpakket in overeenstemming is met het beschikbare budget, kan je met een gerust hart een ontwerp-op-maat laten maken.

Je kan zelfs nog voor de aankoop van jouw bouwgrond advies vragen i.v.m. het perceel dat je op het oog hebt! Een werfinspectie en analyse met een grondsondering kunnen je onaangename verrassingen besparen.

Een persoonlijk lastenboek
Jouw sleutel-op-de-deurpartner begeleid je dus reeds bij het ontwerp, en coördineert alles tot bij de oplevering van jouw instapklare woning. Samen plannen we een keuzedag in en krijg je professioneel advies in de toonzalen.
En ja hoor, ARKANA is flexibel indien je bepaalde werken zelf of door een vriend wilt laten uitvoeren. We bespreken deze zaken allemaal vooraf, zodat je een offerte op maat krijgt op basis van een persoonlijk lastenboek. Steeds blijven budgetbewaking en advies centraal staan, de enige sleutel tot zorgeloos bouwen.

Jouw sleutel-op-de-deurwoning
En daarna gaat het razendsnel. Het houten skelet wordt op 2 weken tijd gemonteerd en onmiddellijk volgen de verschillende fasen in het bouwproces mekaar op, gecoördineerd door jouw persoonlijke werfleider.
De combinatie van houtskeletbouw en sleutel-op-de-deur garandeert een bijzonder korte uitvoeringstermijn, zodat je snel je intrek kan nemen in jouw instapklare nieuwbouwwoning.

Jarenlange ervaring
Arkana heeft reeds tal van realisaties op haal palmares, vraag gerust enkele referenties in je regio of de stijl die je voor ogen hebt. Ook een bezoek aan een werf in opbouw is ideaal om kennis te maken met onze werkwijze en materialen. Contacteer ons voor meer informatie.

Op 30/09 stellen enkele van onze klanten samen met hun architect hun afgewerkte woning voor jou open. Heb je interesse om hen te ontmoeten? Schrijf je dan in voor een bezoek via Arkana.

We hopen jou spoedig te ontmoeten.

10 dingen die je moet weten over geld en verzekeringen


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/1157-11824/arkana/partnerberichten/haalt-jouw-bouwpartner-het-maximum-uit-je-bouwbudget/