livios logo

Bezoek je Batibouw? Je vindt Arkana in hal 8!

Heb je bouwplannen? Dan bezoek je waarschijnlijk de bouwbeurs Batibouw. Het aanbod is enorm, alle nieuwtjes worden voorgesteld, maar al deze informatie kan je natuurlijk ook overdonderen.

12581-N

Het houten skelet wordt omgeven door een gevelsteen en cedar gevelplanchetten.

Foto Arkana

12581-N

Bezoek deze Arkana-woning in opbouw: 9-10 maart in 2322 Minderhout, Korenstraat 8.

Foto Arkana

Heb je nood aan degelijk en persoonlijk advies, volledig afgestemd op jouw leefwijze en mogelijkheden? Plan dan zeker een bezoekje aan Arkana in hal 8 bij stand 327 in de buitenste wandelgang.

Arkana loodst je doorheen het volledige bouwproces, en steunt daarbij op jarenlange ervaring die we graag met jou delen. Want indien zowel de bouwheer, aannemer, architect en de EPB-verslaggever reeds tijdens de ontwerpfase samenwerken, dan bekom je een optimaal ontwerp.
Ons bouwteam met ervaringsdeskundigen begeleidt jou met professioneel advies om tot een ontwerp op maat te komen dat voldoet aan jouw verwachtingen en mogelijkheden en tevens aan de strenge energienormen. Zo kan je goed voorbereid en met de nodige gemoedsrust jouw bouwavontuur starten.

Hoe kijken onze klanten terug op hun bouwperiode?
Lees de getuigenissen en tips van onze klanten. Arkana heeft een uitgebreid palmares aan realisaties, laat je inspireren en neem vrijblijvend contact voor meer informatie of een werfbezoek.

Opendeurdagen
In maart organiseren we verschillende opendeurdagen waarbij we enkele woningen in opbouw voor jou openstellen. Je hoeft niet vooraf in te schrijven, een bezoekje is geheel vrijblijvend. Meer info via www.arkana.be.

Gratis tickets voor Batibouw

Bouwbeurzen worden massaal bezocht, en we merken dat veel mensen hun bouwwensen willen realiseren tot een woning-op-maat die klaar is voor de toekomst. Zolang de voorraad strekt, kan je bij ons vrijkaarten krijgen. Wees er dus snel bij en vraag jouw vrijkaart via: info@arkana.be.

In samenwerking met


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/1157-12581/arkana/partnerberichten/bezoek-je-batibouw-je-vindt-arkana-in-hal-8/