livios logo

Opendeurdagen Arkana

Wens je een uniek ontwerp-op-maat, volledig naar jouw wensen en mogelijkheden? Arkana vertrekt voor ieder ontwerp vanaf een wit blad, zo ook voor deze nul-energiewoning in Minderhout-Hoogstraten.

12607-NL

De leefruimtes zijn maximaal gericht naar de omliggende tuin, een comfortabele beleving.

Foto Arkana

12607-NL

Achteraan opent de woning zich volledig naar een uitgestrekt terras dat uitgeeft op de tuin.

Foto Arkana

12607-NL

Ontdek deze woningen in opbouw tijdens de opendeur-weekends in maart.

Foto Arkana

Gelegen in een doodlopende straat wordt deze woning een oase van rust voor haar bewoners.

De leefruimtes zijn maximaal gericht naar de omliggende tuin, een gezellige en comfortabele beleving. Het gelijkvloerse niveau werd opgevat als één grote, lichte ruimte, ruwweg opgedeeld in drie zones: een leefkeuken, een zithoek en een bureau. De bureauruimte vormt samen met de inkomhal een buffer aan de straatkant en kan later eenvoudig ingericht worden als slaapkamer met aansluitend een doucheruimte. Dankzij deze flexibiliteit kan de woning meegroeien met de bewoners.
De voortuin biedt plaats voor fietsen en auto’s, met een oprit naar de garage. Achteraan opent de woning zich volledig naar een uitgestrekt terras dat uitgeeft op de tuin.

Op de eerste verdieping krijgen de drie zones een andere invulling. De polyvalente ruimte aan de trap geeft uit op een brede nachthal, die achteraan de kinderkamers en vooraan de master bedroom bedient. Flexibiliteit was ook op dit niveau belangrijk: de bad- en douchekamer zijn langs twee kanten bereikbaar en het is mogelijk om, mits enkele kleine ingrepen, later een extra slaapkamer te voorzien.

Opendeurweekend:

Op zaterdag 09 en zondag 10 maart stellen we deze moderne nul-energiewoning voor jou open in Korenstraat 8 - 2322 Hoogstraten. Je kan tijdens dit opendeurweekend geheel vrijblijvend en zonder afspraak deze woning in opbouw ontdekken. Spring gerust binnen.

Wens je liever een persoonlijke afspraak?

Maak je liever een afspraak voor een persoonlijk werfbezoek bij één van onze woningen in opbouw? Geen probleem, contacteer ons voor een afspraak.

Bouwteam ARKANA


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/1157-12607/arkana/partnerberichten/opendeurdagen-arkana/