livios logo

Koel je woning met je warmtepomp!

Om ongewenste hitte in de woning te vermijden, is er de nodige aandacht nodig voor isolatie, luchtdichtheid, de oriëntatie van glaspartijen en eventuele zonwering, alsook het volume van de woning alsook de structuur.

12835-N

Bezoek onze opendeurdagen op 18 en 19 mei in de Eikeboomlaan 7 – 3360 Bierbeek.

Foto Arkana

12835-N

Foto Arkana

Daarbij kan je het comfort in de woning nog verhogen door middel van de juiste technieken. Op zomerse dagen is het erg comfortabel als je binnen de woning een aangenaam klimaat kan behouden. Een bodem/water warmtepomp kan je huis op koude dagen niet enkel verwarmen, maar ook koelen in de zomer. Hiervoor is amper energie nodig, en wordt er gebruik gemaakt van de temperaturen in de aarde. Die temperatuur is frisser in de zomer, en warmer in de winter.

Wens je meer info of persoonlijk advies? Bezoek dan zeker onze opendeurdagen op 18 en 19 mei in de Eikeboomlaan 7 – 3360 Bierbeek. Deze woning is ontworpen rond het idee van levenslang wonen. Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend bezoekje, zonder inschrijving.

Bouwteam ARKANA


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/1157-12835/arkana/partnerberichten/koel-je-woning-met-je-warmtepomp/