livios logo

Levenslang wonen in deze laagbouwwoning!

Op zaterdag 18 en zondag 19 mei (10-17u) stellen we deze woning in opbouw voor jou open in 3360 Bierbeek, Eikeboomlaan 7.

12836-NL

Grote raampartijen die een zicht geven op de aanpalende tuin.

Foto Arkana

12836-NL

Op zaterdag 18 en zondag 19 mei (10-17u) : 3360 Bierbeek, Eikeboomlaan 7.

Foto Arkana

Deze éénlaagse vrijstaande woning is ontworpen rond het idee van levenslang wonen. Om die reden werd de volledige bouwzone ingevuld, niet alleen door de woning zelf, maar ook door zonneluifels, fietsenberging en carport. Architectuur en interieur gaan hand in hand voor een optimale benutting van de oppervlakte.

Indeling

De leefruimtes ontplooien zich rond de centrale inkomhal en kregen door hun weldoordachte positie de gepaste privacy en de geschikte oriëntatie. Achteraan, aan de tuinzijde, ligt de slaapkamer met badkamer en dressing. Deze nachtvertrekken worden gescheiden van de leefzone door middel van een dubbel kastvolume dat zowel kleer- als keukenkasten omvat.
In de zuidelijke hoek, die volledig opengetrokken wordt richting tuin en zijtuin, bevindt zich de ruime leefkeuken met overdekte terraszone, die een belangrijke buffer vormt voor de felste zon.

Aansluitend vinden we de eerder intieme leefruimte aan de voorzijde. Hier wordt de avondzon binnengelaten door het slanke hoekraam, terwijl de diepe voortuin de inkijk beperkt. Naast de living ligt een polyvalente ruimte met bureau, die volledig afgesloten kan worden om dienst te doen als extra (logeer)kamer. In de noordelijke hoek vinden we alle secundaire functies om de openheid van de overige gevels te kunnen waarborgen.

Een afspraak voor vrijblijvend advies

Mocht je advies wensen i.v.m. jouw persoonlijke bouwwens, dan kan je hiervoor een vrijblijvende afspraak maken met jouw bouwadviseur. Samen bekijken we dan jouw wensen en mogelijkheden, en stellen we eventueel een stappenplan op.
Voor meer informatie kan je ons contacteren.

Bouwteam ARKANA;
• maakt deel uit van de B&R Bouwgroep
• is geregistreerd aannemer en lid van Confederatie Bouw
• lid van Pixii
• lid van WTCB


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/1157-12836/arkana/partnerberichten/levenslang-wonen-in-deze-laagbouwwoning/