livios logo

Een unieke ruimtebeleving en optimaal wooncomfort

Onze energiezuinige woningen in houtskeletbouw herken je meteen aan de doordachte architectuur met een exclusief ontwerp en een heerlijk ruimtegevoel. Elke woning van Arkana ontstaat vanuit een exclusieve stijl- en vormgeving waar ruimtebeleving, natuurlijk licht en wooncomfort centraal staan. Wij werken uitsluitend met architecten die onze visie op duurzaam en energiezuinig bouwen delen.

13084-N

Een unieke ruimtebeleving en optimaal wooncomfort staan centraal.

Foto Arkana

13084-N

Doodachte architectuur betekent een exclusief ontwerp-op-maat en een heerlijk ruimtegevoel.

Foto Arkana

13084-N

Maak gebruik van natuurlijk licht in het ontwerp en de keuze van materialen.

Foto Arkana

Wij geloven in de absolute meerwaarde van een gepersonaliseerd en exclusief ontwerp.
Zo komen we tot een energiezuinige en duurzame woning die vandaag maar ook in de verdere toekomst jouw verwachtingen overtreft.
Elke opdrachtgever heeft andere woondromen en ambities. Ook de budgettaire mogelijkheden verschillen per project. Iedere woning wordt gebouwd op een specifiek bouwperceel met een eigen oriëntatie en omgeving. Een sterk ontwerp moet volledig op al deze factoren worden afgestemd.

Bouwen met Arkana, betekent comfortabel en duurzaam bouwen. Standaard staat niet in ons woordenboek. Wij bieden jou een persoonlijke totaalbegeleiding. Het is erg handig om je bouwproject door eenzelfde bouwpartner te laten coördineren, van bij het ontwerp tot na de oplevering van je instapklare woning. Arkana ziet het begrip ‘sleutel-op-de-deur’ eerder als ‘project-op-maat’ met volledige begeleiding doorheen het ganse bouwtraject.

Kwaliteit en betrouwbaarheid
Doorheen de jaren hebben we een uitgebreide referentielijst opgebouwd met tal van sleutel-op-de-deur woningen, in allerlei stijlen en energieconcepten.

De volledige provincies Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant behoren tot ons actiegebied. Daarnaast zijn we actief in de zuidelijke regio's van Nederland.

Op onze website lees je de getuigenissen van onze klanten. Blijf ook zeker op de hoogte van onze open werfdagen, waar je steeds welkom bent.

Wil je graag vrijblijvend enkele realisaties zien, of een werf in opbouw bezoeken, neem dan zeker contact met ons.
Wij hopen je spoedig te ontmoeten.

Bouwteam ARKANA

13 dingen die je moet weten over bouwpartners

In samenwerking met

Bekijk alle partners

https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/1157-13084/arkana/partnerberichten/een-unieke-ruimtebeleving-en-optimaal-wooncomfort/