livios logo

Bouwplannen zonder teveel zorgen? Volg ons stappenplan!

Wat zijn de valkuilen als je wilt bouwen? Wij helpen je graag op weg om dit zonder kleerscheuren door te komen.

13608-N

Bezoek vrijblijvend onze open-werf-dagen. Inschrijven is niet verplicht.

Foto Arkana

13608-N

Bezoek vrijblijvend onze open-werf-dagen. Inschrijven is niet verplicht.

Foto Arkana

1. Betrek je aannemer reeds alvorens je naar een architect stapt

Wie kan je immers beter adviseren omtrent het kostenplaatje dan de aannemer die je woning zal bouwen? Binnen het bouwteam van Arkana werken zowel de architect, bouwadviseur en EPB-verslaggever met je samen om tot het gewenste ontwerp te komen. Met onze strikte aanpak voor budgetbewaking vermijden we onaangename verrassingen.

2. Ga voor een uniek ontwerp, helemaal op maat van jouw levensvisie

De energiezuinige houtskeletwoningen van Arkana herken je meteen aan de doordachte architectuur met een exclusief ontwerp en een heerlijk ruimtegevoel. Je kan rekenen op een persoonlijke totaalbegeleiding en maximaal rendement voor je investering.

De unieke stijl en ruimtebeleving van je energiezuinige droomwoning in houtskeletbouw krijgen stapsgewijs vorm op de tekentafel van onze onafhankelijke architecten.

3. Laat je begeleiden bij je materiaalkeuzes, zodat je tot een coherent geheel komt

Onder begeleiding van ons bouwteam selecteer je de kwalitatieve materialen met eindeloze keuzemogelijkheden, die perfect aansluiten bij je woondromen. Je krijgt voor alle technieken het juiste technisch advies van onze bouwexperts.

4. Een bouwteam met de nodige ervaring

Onze ervaren werf- en projectleiders bereiden het bouwproces tot in de kleinste details voor én volgen alles voor je op. Voor je het goed en wel beseft, ontvang je de sleutels van je compleet afgewerkte droomwoning. En ook na je intrek staat het Arkana-team je graag bij mocht je een vraag hebben. We zorgen voor begeleiding van A tot Z.

5. Bezoek enkele referenties van de aannemer

Ga zelf op onderzoek uit en bezoek een aantal referenties van de aannemer waarmee u in zee wenst te gaan. Vooral een werf in opbouw is bijzonder interessant, aangezien je dan de structuur van de wanden en de gebruikte materialen ziet.

Arkana organiseert regelmatig open-werf-dagen. Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend bezoek.

bouwteam Arkana


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/1157-13608/arkana/partnerberichten/bouwplannen-zonder-teveel-zorgen-volg-ons-stappenplan/