livios logo

Duurzaam en levenslang comfortabel wonen?

Waar dien je dan op te letten? We helpen je alvast goed op weg met een aantal tips.

14084-NL

realisatie ARKANA in Kontich

Foto Arkana

14084-NL

keuken in Kontich via ARKANA

Foto Arkana

Het bouwperceel

Alles begint bij de keuze van een voor jou optimale bouwgrond. Hierbij zijn verschillende parameters doorslaggevend, al zijn deze voor iedereen anders: ligging, oriëntatie, toegankelijkheid openbaar vervoer, afstand tot werk, familie, winkel, … Een goed doordachte keuze zal sowieso je persoonlijk comfort verhogen.

Levenslang wonen

Bij de realisatie van je duurzame droomwoning is het sowieso van belang dat je zo lang mogelijk thuis in alle comfort kan genieten. Levenslang wonen is een heel belangrijk streefdoel. Bij het ontwerp van je huis denk je dus best ook al goed na over de toekomst. Woonbehoeften kunnen immers snel veranderen: kinderen, kleinkinderen, grootouders, eigen zorgleeftijd. Als je huis aanpasbaar is, dan kan je het in een latere fase herinrichten in functie van je nieuwe behoeften en eventuele hobby’s.

Budgetanalyse

Het bouwteam van Arkana kan je de nodige begeleiding bieden zodat alle parameters reeds van bij het ontwerp optimaal op mekaar zijn afgestemd, en dit onmiddellijk koppelen aan een budgetanalyse.

Materiaalkeuze

Laat je informeren en maak goed doordachte keuzes inzake volume, de juiste integratie van ruimtes en ramen, duurzame energie-, water- en materiaalkeuzes. Houtskeletbouw is een milieuvriendelijke bouwmethode, aangezien dit een hernieuwbaar product is met een lange levensduur.

Via onze werkwijze bekom je een ontwerp op maat dat volledig voldoet aan jouw verwachtingen alsook het financiële plaatje. Een ideale start, niet?

Je vindt meer informatie en talrijke realisaties en getuigenissen op de website van Arkana.

Wens je één van onze werven in opbouw te bezoeken? Je persoonlijke bouwadviseur geeft je graag een rondleiding en een woordje uitleg. Contacteer ons voor meer informatie.

Bouwteam ARKANA

13 dingen die je moet weten over duurzaam en levenslang wonen


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/1157-14084/arkana/partnerberichten/duurzaam-en-levenslang-comfortabel-wonen/