livios logo

Is mijn budget toereikend voor mijn bouwplannen?

Fantastisch toch om al je dromen en verlangens in een prachtig ontwerp te gieten! Ook vrienden en familie hebben vaak fantastische ideeën en goede raad, zeer goed bedoeld natuurlijk. Maar is het niet belangrijker om na te gaan wat jouw persoonlijke noden vandaag de dag alsook in de toekomst zullen zijn? Budgetbepaling is hierbij één van de belangrijkste zaken alvorens een vlekkeloos bouwproces kan starten.

14152-NL

Unieke architectuur en levenslang wonen in harmonie.

Foto Arkana

14152-NL

Sleutel op de deur maatwerk met onbeperkte materiaalkeuzes.

Foto Arkana

14152-NL

Zalig wonen met veel natuurlijk zonlicht.

Foto Arkana

Informeer je dan ook grondig alvorens aan het ontwerp van je woning te starten. Ons bouwteam start dan ook liefst met een algemene budgetanalyse. Dit betekent dat we samen met jou nadenken over welke zaken voor jou al dan niet belangrijk zijn, en welk kostenplaatje aan jouw wensen vast hangt. We stellen voor jou een persoonlijk lastenboek op dat haalbaar is en gaan hiermee aan de slag om jouw droomwoning te ontwerpen.

Binnen ons bouwteam werken verschillende ervaringsdeskundigen samen om tot een geslaagd project-op-maat te komen dat aan alle vooropgestelde eisen voldoet. Samen met de architect, de EPB-verslaggever, je bouwadviseur, … bieden wij jou een uitgebreide begeleiding om het totaalplaatje te doen kloppen. Zo kan je tijdig bijsturen mocht dat nodig blijken, en ga je een zorgeloos bouwtraject tegemoet.

We hechten hierbij veel belang aan een goed doordachte architectuur en een degelijke structuur van de woning. Een voorcalculatie EPB geeft daarna alvast een eerste beeld van het te behalen E-peil. Op basis van enkele simulaties op de EPB-voorcalculatie kan je de juiste keuzes maken voor bepaalde technieken of hernieuwbare energie. Je bekomt dan gegarandeerd een zeer energievriendelijke woning die volledig voldoet aan je verwachtingen. Een BEN-woning blijft up-to-date, dit verhoogt de waarde van je woning op lange termijn.

Arkana begeleid je tevens bij de keuze van materialen en technieken. Ook tijdens de bouw van je woning word je bijgestaan door je persoonlijke werfleider en ons team. Na een kort en aangenaam bouwproces overhandigen wij jou de sleutels van je nieuwe thuis!

Van welke voordelen kan je genieten?

Door energiezuinig te bouwen, profiteer je van een levenslange besparing op je energiefactuur, wat gezien de alsmaar stijgende prijzen belangrijk is.

Bovenop deze financiële voordelen is het trouwens zeer comfortabel wonen in een energievriendelijke woning. De lucht wordt constant ververst, wat zorgt voor een optimaal klimaat en een gezonde omgeving voor je gezin. Dankzij het houten skelet is er trouwens een minimum aan bouwvocht dat dient te verdampen.

Behaalt jouw nieuwbouwwoning een laag E-peil, dan word je beloond met volgende voordelen:

  • < E30: gedurende 5 jaar een korting van 50% op de onroerende voorheffing.
  • < E20: gedurende 5 jaar geen onroerende voorheffing te betalen.

Wens je meer informatie?

Wij begeleiden jou graag bij je bouwproces. Bekijk zeker onze website, en contacteer ons voor meer informatie!

We hopen spoedig van jou te horen.

Het Arkana-bouwteam.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/1157-14152/arkana/partnerberichten/is-mijn-budget-toereikend-voor-mijn-bouwplannen/